Bebeklere ilk yaş hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bir çok fazla seçenek mevcuttur. Bu hediye önerileri için sizlere çok özel tavsiyeler hazırladık.

bebek hediyesi
Bebeklere Özel Hediyeler
İlk Yaşını Kutlayan Bebeklere Özel Hediyeler. Bebeklerin ilk yaş doğum günleri özellikle anne ve babalar için büyük önem taşımaktadır. Bebeklerinin birinci yaşını kutladıkları bu özel günde, her ayrıntının da özel olmasını isterler. Bu yüzden de doğum günü partisi ve diğer tüm hazırlıkları tüm heyecanları ile birlikte tamamlarlar. Bebeğin ilk yaş doğum günü için hazırlanan partiye davetli olan kişiler için de ne hediye alabilirim sorunsalı başlamış olur. İlk yaş hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bir çok fazla seçenek mevcuttur. Bu hediye önerileri için sizlere çok özel tavsiyeler hazırladık.


Bebeklere Ne Hediye Alınır?

yeni doğan bebek hediyeleri
1 Yaş Bebek Hediyeleri
Bebekler için alınabilecek hediye seçimleri genellikle birbirine benzer niteliktedir. Bebeğin ilgisini çekecek ve kullanacağı çeşitli hediye alternatifleri mevcut. İlk yaş bebek hediyesi için doğum günü partisi düzenlendiğinde bu günün anlamına uygun hediyeler tercih etmelisiniz. Bebek için tercih edeceğiniz hediyenin bütçenize uygun olmasına önem vermelisiniz. Hem bebeği mutlu edecek hem de anne babasını sevindirecek bir hediyeyi mutlaka bulabilirsiniz. Bebek için alınabilecek hediyeler genellikle çok yüksek bedelli olmamaktadır. Eğer büyük eşyalar almayı düşünürseniz, bütçenizi de buna göre ayarlamalısınız. Bebek için doğum günü hediyesi olarak çeşitli oyuncaklar almanız en doğrusu olacaktır. Bununla birlikte sürekli kullanacağı eşyalardan da satın alabilirsiniz. Ayrıca, bebek odası dekorasyonunda şıklık ve ilgi çekicilik yaratan çeşitli süsleri de tercih edebilirsiniz. Bebek hediyesi seçimi yaparken, bebek için uygun olup olmamasına çok dikkat etmelisiniz. Bebek ilk yaşında sizin onun için ne hediye aldığınızı anlayamaz ama çeşitli video ve fotoğraflar sayesinde ilerleyen yaşlarında bu anıyı görebilmesi mümkündür. Yakınınız olan bebeğin büyüdüğünde de sizin ona aldığınız ilk yaş doğum günü hediyesini anlatmasını ve hiç unutmamasını istiyorsanız, anlamlı ve özel bir hediye tercih etmelisiniz.

Yeni Doğan Bebek Hediyesi Önerileri

Yeni Doğan Bebek Hediyesi Önerileri
Yeni Doğan Bebek Hediyeleri
Yenidoğan bebekler için alınabilecek hediyeler de doğum günü hediyesi kadar önem taşımaktadır. Sevdiğiniz birinin bebeği için alabileceğiniz hediyenin özel olmasına dikkat etmelisiniz. Bebeğin veya annesinin kullanabileceği bir hediye seçimi yapabileceğiniz gibi, hiç unutulmayacak dekoratif bir hediye de alabilirsiniz. Dekoratif hediyeler bebeğin odasında yer bulacağı için büyüdüğünde bile sizi unutmamasını sağlayacaktır.

Öpücük Parayla Bebek Mama Önlüğü

Öpücük Parayla Bebek Mama Önlüğü

Bir yaşındaki bebekler artık kendi başlarına mama yemeğe başlayabildiği için bu mama önlüğü ile harika bir hediye vermiş olursunuz. Hem şirin görüntüsü hem de kullanışlılığı ile ilk yaş doğum günü hediye olarak çok iyi bir seçim olacaktır. Mama önlüğü üzerindeki özel yazısı sayesinde de eğlenceli anlar yaşamanızı sağlayabilirsiniz. Hediye ettiğiniz bebek bu önlük sayesinde mamasını keyifle yiyecektir. Anne babasını ve çevresindekileri gülümsetecek tasarımıyla da unutulmaz bir hediye vermiş olacaksınız.

Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu

Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu

Nostaljik atlı karınca müzik kutusu, bir çok film ve kitaba konu olmuştur. Yıllar boyunca trendi geçmeyen bir hediye olarak siz de bu müzik kutusunu tercih edebilirsiniz. Nostaljik atlı karınca tasarımına sahip müzik kutusu, hediye ettiğiniz bebeğin odasında çok özel bir yer edinecektir. Bebeğin büyüdükten sonra bile hatıra olarak saklayabileceği muhteşem bir hediye olduğunu söylemek mümkün. Çok yüksek olmayan fiyatıyla da bütçenizi sarsmayacak bir doğum günü hediyesi olacaktır. Nostaljik atlı karınca tasarımına sahip olan müzik kutusunun üç farklı renk seçeneği mevcuttur. Bebeğin cinsiyetine uygun renklerden pembe, mavi ya da genel bir renk olan krem rengi tercih edebilirsiniz.

bebek hediyesi

Yeni Nesil Küçük Çim Adamlar

Çim adamlar bizim çocukluğumuzdan beri etkisini yitirmeyen özel anılardır. Çim adam yetiştirmek her çocuk için anlamlı ve özel olmaktadır. Bir yaşında bebeğin odasında yetiştirilecek çim adam ile özel anların yaşanmasını sağlayabilirsiniz. Çim adam tasarımları yeni çağımıza uygun olarak modern ve farklı şekillerde üretilmektedir. Küçük boyutta olan bu çim adamların tasarımı da büyük ilgi çekmektedir. Hem çok uygun fiyatıyla bütçenizi sarsmaz, hem de bir çocuğa verilecek en güzel hediyelerden biri olmaktadır.

Kişiye Özel Minik Prenses Sertifikası

Kişiye Özel Minik Prenses Sertifikası

Yeni doğan bebek için veya bir yaş doğum günü hediye olarak verilebilecek en özel hediyelerden birisidir. Kız bebekler için özel olarak hazırlanan bu prenses sertifikasıyla anne babasının özel anlar yaşamasını sağlayabilirsiniz. Minik prensesler için özel olarak hazırlanan sertifika üzerine bebekle ilgili bilgileri yazdırmanız ve bebeğin resmini baskı yaptırmanız mümkündür. Bu özellikleri sayesinde çok anlamlı ve dikkat çekici bir doğum günü hediyesi olacağını söyleyebiliriz.

Kişiye Özel Minik Prens Sertifikası

Kişiye Özel Minik Prens Sertifikası

Kişiye özel olarak hazırlanan hediyeler her zaman daha büyük ilgi çekmektedir. Bebekler için alınabilecek hediyelerin de kişiye özel olanlarını tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Kişiye özel hazırlanan hediyeler arasında erkek bebeklere uygun olarak tasarlanan bu eğlenceli ve duygu dolu sertifikayı tercih edebilirsiniz. Erkek bebekler için tasarlanmış olan bu sertifika üzerine bebeğin özel bilgilerini yazdırabilir ve bebeğin fotoğrafını baskı yaptırabilirsiniz. Böylece çok anlamlı ve özel bir hediye vermiş olursunuz.

bebekler için hediye

Kız Bebekler İçin Fotoğraflı Mama Önlüğü

Kız bebekler için doğum günü hediyesi alternatifleri içinde yer alan bu mama önlüğü tasarımı, kesinlikle çok dikkat çekici ve özel bir hediye olmaktadır. Bebeklerin en çok kullandığı eşyalarından birisi olan mama önlüklerinin de kişiye özel hazırlanması mümkün. Kız bebekler için tasarlanmış olan bu mama önlüğü üzerine hediye edeceğiniz bebeğin fotoğrafını baskı yaptırmanız mümkün. Bebeğin fotoğrafının basılı olduğunu görmek ailesini de kendisini de sevindirecektir. Bebek için doğum günü hediyesi olarak çok iyi bir seçenek olduğunu söylemek isteriz.

Erkek Bebekler İçin Fotoğraflı Mama Önlüğü

Erkek Bebekler İçin Fotoğraflı Mama Önlüğü

Erkek bebekler için tasarlanmış olan çok özel bir mama önlüğünü hediye önerisi olarak sunmak istiyoruz. Erkek bebeğe uygun ve kişiye özel olarak tasarlanabilecek bir ürün olması da hediyeye anlam katmaktadır. Mavi renklerde hazırlanmış olan mama önlüğü üzerine bebeğin ismini, doğum tarihini yazdırabilirsiniz. Özellikleri bununla da kalmıyor. Bebeğin fotoğrafını da baskı yapabiliyor olmanız hediyenize ayrıca anlam katacaktır. Erkek bebeğe alınabilecek en iyi doğum günü hediyesi olduğunu belirtmek isteriz. Bu ürün ile hem kullanışlı hem de özel ve anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız.

Kız Bebeklere Özel Fotoğraflı Taş Baskı

Kız Bebeklere Özel Fotoğraflı Taş Baskı

Kız bebek için doğum günü hediyesi arayışındaysanız ve hediyenizin çok özel anlamlı olmasını istiyorsanız, bu ürün tam size göre. Özel taş üzerine yapılan fotoğraf ve yazı baskısı sayesinde çok hoş bir dekoratif hediye olarak tercih edilebilmektedir. Bebek odasında çok anlamlı bir yeri olacağından emin olabilirsiniz. Taş üzerine bebeğin fotoğrafını baskı yaptırabilir ve bebekle ilgili isim, doğum tarihi bilgisini yazdırabilirsiniz. Bununla birlikte bebek için özel bir cümleyi de yazdırabilme imkanınız bulunmaktadır.

Erkek Bebeklere Özel Fotoğraflı Taş Baskı

Erkek Bebeklere Özel Fotoğraflı Taş Baskı

Kız bebekler için tasarlanmış olan taş baskı tablosunun erkek bebekler için de tasarımı mevcut. Erkek bebeklere özel renklerde hazırlanmış olan taş baskı üzerine bebeğin fotoğrafını ve kişisel bilgilerini yazdırabilirsiniz. Ayrıca, bebekle ilgili kendi düşüncenizi ve duygunuzu belirten bir cümle de yazdırabilirsiniz. Bebek için doğum günü hediyesi olarak çok anlamlı bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Bebek odasında ve evin tüm odalarında kullanılabilecek çok hoş ve dekoratif bir hediye olmaktadır.

bebeklere ne hediye götürülür

Erkek Bebeklere Özel Buzdolabı Magneti

Erkek bebeğe alınabilecek doğum günü hediyeleri arasından çok şık ve özel bir hediye olarak bu magnet tasarımını önerebiliriz. Bebeğin fotoğrafını baskı yaptırabileceğiniz buzdolabı magneti ile bebeğin annesini mutlu edebilirsiniz. Bebeğinin fotoğrafının basılı olduğu bir buzdolabı süsünü kullanmak, annesini için çok özel ve anlamlı olacaktır. Doğum günü hediyesi için tercih edebileceğiniz çok şık ve özel bir hediye olacaktır.

Kız Bebeklere Özel Doğum Günü Duvar Saati

Kız Çocuklara Özel Doğum Günü Duvar Saati

Kız bebek ve çocuklar için alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alan bir üründür. Bebeğin odasında çok özel bir yer bulabileceğinizi söylemek mümkün. Duvar saatleri etkisini yitirmeden halen kullanılmaya devam etmektedir. Özel tasarımlı duvar saatleri ile daha büyük bir dikkat çekicilik yaratmaktadır. Kız bebek için doğum günü hediyesi olarak bu duvar saatini tercih edebilirsiniz. Duvar saati üzerine bebeğin fotoğrafını baskı yaptırabilir ve ismini yazdırabilirsiniz. Bununla birlikte doğum gününü kutladığınız bir cümleyi de yazdırma imkanınız bulunmaktadır.

İyi ki Doğdun Oğlum Kanvas Tablo

İyi ki Doğdun Oğlum Kanvas Tablo

Oğlunuz için özel anlamı olan bir doğum günü hediyesi arayışında iseniz, size harika bir önerimiz var. Kanvas tablolar son zamanlarda çok popüler olmuş durumdadır. Bebeğiniz için özel olarak hazırlatabileceğiniz bir kanvas tablo, çok iyi bir doğum günü hediyesi olacaktır. Kanvas tablo üzerine bebeğinizin fotoğrafını baskı yaptırabiliyor olmanız da ayrıca anlam katacaktır. Bununla birlikte bebeğinizin ismini, doğum tarihini ve sizin için anlamlı olan bir cümleyi de yazdırabilirsiniz. Bebeğinizin ilk doğum günü hediyesi olarak bu ürünü tercih etmeniz, annesini de çok sevindirecektir.

Kız Bebeklere Özel Masa Saati

Kız Bebeklere Özel Masa Saati

Bebek hediyelerinin hepsi çok şirin tasarımlardan oluşmaktadır. Kız bebekler için özel olarak tasarlanan bu masa saati de bu ürünlerden birisidir. Kız bebeklere uygun pembe renkte hazırlanan masa saatinin üzerine bebeğin fotoğrafını baskı yaptırabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde büyük beğeni toplayan masa saatini hediye olarak tercih edebilirsiniz. Fiyatının uygun olması da bütçenizi sarsmayacak bir hediye olacaktır. Bebeğin fotoğrafının basılı olduğu bir masa saatini kullanmak anne babası için gurur verici olacaktır.

Kişiye Özel Hoş Geldin Bebek Body

Kişiye Özel Hoş Geldin Bebek Body

Yenidoğan bebeklerin en çok kullandığı giysilerinden birisi bodylerdir. Bodyler önceden yalnızca beyaz renklerden oluşurdu. Şimdilerde ise üzerine çeşitli baskılarla ilgi çekici bir görünüme kavuştular. Kişiye özel olarak hazırlanan bu bebek bodysi ile çok şık ve ilgi çekici bir hediye tercih etmiş olacaksınız. Body üzerine bebeğin ismini yazdırabiliyor olmanız çok şık bir davranış olacaktır. Özel ve anlamlı hediyeler arasında tercih edilebilecek en güzel seçeneklerden birisidir. Body renkleri pembe ve mavi olarak satışa sunulmaktadır. Bu yüzden bebeğin cinsiyetine uygun bir tercih yapabilirsiniz.

bebek annesine hediye

İsme Özel Bebeğimin El ve Ayak izi Kolye

Doğum günü hediyesi olarak çok farklı ve dikkat çekici bir hediye tercih etmeyi isteyenler için muhteşem bir tasarım olmaktadır. Kolyenin ucunda bebek eli ve bebek ayak izi tasarımının bulunması annesi için çok şık ve anlamlı bir hediye olacaktır. Bebekler için doğum günü hediyesi olarak bebeğe alınabilecek hediye kadar annesine de hediye almak önemlidir. Bebeğin annesi için tercih edebileceğiniz bu kolye üzerine bebeğin ismini de yazdırabiliyorsunuz. 925 ayar gümüş ve 14 ayar altın kaplama olmasıyla da kaliteli bir hediye seçimi olarak tercih edilmektedir.

Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz