Senin hakkında sevdiğim şeyler kitabı, bize dair herşey kitabı, sevgili kitabı ve sevgililere özel birbirinden romantik kitap seçenekleri burada!

senin hakkında sevdiğim şeyler kitabı
Herkes, sevdiği insana sevgisini farklı yollar ile ifade etmek ister. İçlerinde besledikleri o eşsiz sevgi ve aşk duygusunu, kimi zaman hediyeler alarak, kimi zaman şiirler yazarak ve kimi zamanda sıkıca sarılarak, göstermek isterler. Birçok kişi, sevgililerinin daima yanında olmasını ister. Bunun içinde, onlara hep hatırlayacakları ve yanlarında taşıdıkça veya baktıkça onları hatırlayabilecekleri bir hediye vermek isterler. Sevgilinizin daima sizi hatırlamasını ve daima yanında hissetmesini istiyorsanız, tercih edeceğiniz hediye konusunda oldukça dikkatli ve seçici davranmanız gerekmektedir. Örneğin kitap okumayı ve yazı yazmayı çok seven bir sevgiliniz var ise ona romantik kitaplar hediye edebilirsiniz. Lakin romantik kitaplar konusunda da oldukça seçici davranmanız gerekmektedir. Her yerden bulabileceğiniz bir kitap olmamalıdır. Sevgiliniz ile sizi anlatan ve sizin anılarınıza, tanışma gününüze, hatta ve hatta bu zamana kadar geçirdiğiniz iyi ve kötü günlere değinecek bir kitap olmalıdır.

En Romantik Sevgili Kitapları


Eskiden insanlar, sevdikleri kişiye, özel günler olsun olmasın, şiirler ve mektuplar yazarlardı. Bu şiir ve mektuplar biriktirilir ve saklanırdı. Sevgiliye verilebilecek en güzel hediyelerden biri, insanın sevgilisine özel olarak yazmış olduğu şiirlerin bulunduğu bir defter olmaktaydı. Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde, eskiden yapılan şiir defterleri, günlükler gibi yazılarınız, kitaba dönüştürülebilmektedir. 
Sevgiliye Hediye Edilebilecek Kitaplar
Anılarınızı, hikayenizi, tanıştığınız ilk günü anlatabileceğiniz bir kitabı sevgilinize hediye etmek istemez misiniz? Sevgilinize verebileceğiniz, hem maddi açıdan uygun hem de manevi değeri paha biçilemez olan bu hediye, sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri olmaktadır. Peki bu kitabı nasıl hazırlayabilirsiniz veya nereden temin edebilirsiniz? Anılarınızı, en güzel günlerinizi, mutluluklarınızı, özleminizi, sevginizi anlatacağınız sevgili kitabı olarak bilinen ve sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri olan bu kitabı, temin edebileceğiniz birçok yer bulunmaktadır. Dilerseniz kendi anılarınızı anlatabildiğiniz gibi sadece sevgilinize olan aşkınızı da bu kitap aracılığı ile duyurabilirsiniz. Sevgilinizin mutlu olmasını istiyorsanız, hediye bulamıyorsanız ve bir ömür boyu saklayabileceği bir hediye almak istiyorsanız verebileceğiniz en güzel hediye bu olmaktadır. 

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler
Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabı
Her insan, sevdiği ile yaşadığı en güzel günleri ve en mutlu anlarını, fotoğraf yolu veya yazı yolu ile saklamak ister. Zamanı geldiğinde saklamış olduğu bu fotoğraf ve yazıları, sevgilisine vermek ister. Sevgilisinin ona hissettirdiği duyguları, bazı zamanlar yaşanan kavgaları, bazı zamanlar hayal kırıklıklarını ve bazı zamanlar yaşadığı o eşsiz aşkı anlatmak ister. Tüm kırgınlıklar bir yana, sevgilinizin size en ufak sarılması, size en ufak bir sevgi cümlesi söylemesi, sizi mutlu eder. Her ne kadar kavga etseniz de yine sevgilinizin yanında olmak ve yine ona sarılmak istersiniz. Dönüp dolaşıp, yine onda huzur bulup, yine en güzel kelimeleri ona söylemek, onunla oturmak, onunla uyumak ve onun yanında gülmek istersiniz. Tüm yaptığınız bu hareketlerin, söylediğiniz sözlerin, bir hediye üzerinde toplanmasını ve sevgilinize, iyi günde de kötü günde de “Ben senin yanındayım.” Diyebileceğiniz bir hediye olan sevgili kitabı ile sevdiğinize en güzel ve özel hediyeyi verebilirsiniz. 

Romantik Bize Dair Herşey Kitabı

sevgiliye hediye kitap
Bize Dair Herşey Kitabı
Peki nedir bu sevgili kitabı? Sevgili kitabı http://www.hediyemen.com adresinden de bulabileceğiniz ve temin edebileceğiniz bir kitap olmaktadır. Bu site içerisinde bir tek sevgilinize verebileceğiniz hediye olarak kitaplar bulunmamaktadır. Sevgili yastıkları, sevgili bardakları ve daha nice hediye çeşidi bulunmaktadır. Sevgilinize verebileceğiniz hediye konusunda kararsız kaldıysanız, bu siteye bir göz atmanızı tavsiye ederim. İçerisinde bulabileceğiniz hediye çeşitleri, kişiye özel olmakla birlikte, sizin isteğinize göre de hazırlanabilmektedir. Yani kitap hediye edeceksiniz, kendi anılarınızı bu kitabın içerisine yazdırabiliyor hatta içerisine sevgiliniz ile birlikte olduğunuz fotoğrafların konulmasını sağlayabiliyorsunuz. Kitaplar içerisinde de birden fazla çeşit bulunuyor. Ayrı ayrı kategorilendirilmiş kitaplar, romantik kitaplar, özür dilerim kitapları, seni çok seviyorum kitapları gibi listelenebilmektedir. 

Hayat Seninle Güzel Kitabı

sevgiliye hediye romantik kitaplar
Sevgilinize vermek istediğiniz hediyeyi bu siteden rahatlıkla seçebilirsiniz. Manevi açıdan oldukça değerli bir hediye seçmenize yardımcı olan bu sitede, kitapların içerisine yazı yazmanız da mümkün olmaktadır. Tam anlamıyla sizi düşünen ve sevgilinizin daha mutlu olmasını isteyen kişiler için düşünülüp tasarlanmış olan bu kitaplar, üstelik oldukça uygun fiyatlarda olmaktadır. Sizlere kitapların içeriğini ve bu kitapları satın alarak neler yapabileceğinizi de anlatmak isteriz. Kitaplar arasında müşterilerin ilgisini en çok bize dair herşey kitabı çekmektedir. Biraz ürünü incelediğiniz zaman, kitabın içerisinde bulunan sayfalara kendi tanışma hikayenizi yazabileceğiniz ve fotoğraflarınızı yapıştırabileceğiniz alanlar bulunmaktadır. Bu alanlara, kırmızı bir kalem yardımı ile güzel yazılar yazabilirsiniz. Kırmızı kalem tercihi yapmanız, aşkın rengi ile yazmanızı sağlamaktadır. Bu sayede sevgilinize aşk dolu bir kitap hediye edebilirsiniz. Bize dair her şey kitabı adı üzerinde, sevgiliniz ve size ait olan her şeyi anlatabileceğiniz bir kitap olmaktadır. Bu kitapta, sevgiliniz ile aranızda geçen özel anıları paylaşabilirsiniz. Sevgilinizin, en hassas noktalarını ve bunları bildiğiniz için onu daha çok sevdiğinizi yazabilirsiniz. Sayfaların doldurulma şekli, tamamen size kalmıştır. Dilerseniz bu kitabı rengarenk yapabilir ve süsleyebilir, dilerseniz sadece fotoğraflarınızı yapıştırıp, altlarına ufak notlar ekleyebilirsiniz. 

Sevgilim Çok Özür Dilerim Kitabı

sevgiliye hediye kitap
Sevgilim Çok Özür Dilerim Kitabı
Diğer bir ürün olan senin hakkında sevdiğim şeyler kitabı ise, müşterilerin ikinci tercihi olarak görülmektedir. Bu kitapta, sadece sevgilinizin en sevdiğiniz huylarını ve size hissettirdiği duyguları yazabiliyorsunuz. Örneğin bir sayfasında, “Hangi konudaki cesareti sizi etkiledi?” diye bir soru bulunmaktadır. Bu soruya vereceğiniz cevap ile sevgilinizi yüceltebilir ve cesaretini takdir edebilirsiniz. Sizi en çok nelerin heyecanlandırdığını, hangi sözleri söylediğinde aklınızı başından aldığını, hangi yemeği daha güzel yaptığını ve onunla uyuduğunuz zaman size yaşattığı huzuru kendi kaleminiz ile ele alabilir ve sevgilinize bir kitap yazabilirsiniz. Senin hakkında sevdiğim şeyler kitabı ile bize dair her şey kitabı, sevgilisine gerçekten güzel bir hediye ve anlamlı bir hediye vermek isteyen kişilerin tercihi olmaktadır. Bu kitapları satın alan ve içerisine sevgilerini, duyduğu aşkları yazan kişilerin hediyelerini verdikten sonraki yorumları oldukça güzeldir. Sevgililerinin daha önce hiç böyle bir hediye almadığı için oldukça mutlu olduğunu ve hatta duygulandığını dile getiren müşteriler, sürekli olarak bu siteyi kullanacaklarını da yorumlarına eklemektedirler.

Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Kitabı

sevgiliye hediye kitap
Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Kitabı
Sevgilinize hediye vermek istiyorsanız ve unutulmayacak bir hediye olmasını istiyorsanız, bu hediyeyi mutlaka el emeği olacak şekilde yapmanız gerekmektedir. Çünkü el emeği olan hediyeler her zaman daha anlamlı olmakta ve daha unutulmaz olmaktadır. Tıpkı büyüklerimizin bize el emeği olarak yapıp verdiği hediyeleri yıllar boyunca sakladığımız gibi, sevgilinizde sizin yapmış olduğunuz el emeği olan hediyeyi yıllar boyunca saklayacaktır. Bu yüzden, el emeği göz nuru olan bir hediye için başvurabileceğiniz site burası olmaktadır. Sevgiliye hediye kitap tercihi yaparak, sevgilinize el emeği bir hediye verebileceksiniz. Geçmişte hazırlanan o güzelim şiir defterlerini, anı defterlerini sizlerde oluşturabilecek ve sevgilinize yıllar boyu saklayabileceği ve her okuduğunda duygulanabileceği bir hediye vermiş olacaksınız. Çoğu kişi sevgilisine hediye verirken, yapılı ürünleri tercih etmektedir. Fakat bu tarz hediyelerin, çok fazla anlamı olmamaktadır. Kendi el yazınızla yazmış olduğunuz bir kitabın değerini lütfen birkaç dakikalığına düşünün. Kendinize böyle bir hediye gelse ne yapardınız? Oldukça mutlu olur ve hatta mutluluktan ağlardınız değil mi? İşte size sevgilinizi aşktan ağlatacak bir fırsat! Sevgilinizin kalbini kazanmak ve ona aşkı yaşatmak istiyorsanız, mutlaka bu ürünlerden birini tercih etmeniz gerekmektedir. 

Seni Sevmemin 48 Nedeni Kitabı

sevgiliye hediye kitap
Aşk ve sevgi dolu günlerinizi, şairane bir dille anlatarak, aşkınızı dillere destan bir hale getirebileceğiniz gibi, onun sizin için ne kadar değerli olduğunu da hatırlatmış olacaksınızdır. Hayatınızda bulunan insanın, bir günlük değil ömür boyunca bu hediyeye bakarak mutlu olması için yapmanız gereken tek şey, bu site içerisinde bir tercih yapmak ve ardından hediyenizi hazırlamak olacaktır. Dilerseniz, yapmış olduğunuz bu hediyeyi bir kutu içerisine koyabilir ve kutunun içerisine, çikolatalar, güller, fotoğraflar koyabilirsiniz. Bu şekilde de sevgilinizi oldukça mutlu edebilirsiniz. Kutu içerisinde birden fazla hediye vererek, sevgilinize aşk kutusu hazırlayabilirsiniz. Aşk kutunuzun içerisine bu kitabı koyarak ve kitabı en son bulmasını sağlayarak, sevgilinize bir heyecan ve mutluluk yaşatabilirsiniz. Başka bir şekilde hediye etmek istiyorsanız bu kitabi bir de şu şekilde yapabilirsiniz; sevgiliniz kitap okumayı seviyor ve bir işte çalışıyor ise, bir kargo şirketi ile anlaşarak, iş yerine bu kitabı yollayabilirsiniz. Bu sayede hiç beklemediği bir anda sizden hediye almış olacak ve iş stresinden biraz olsun uzaklaşmış olacaktır. 

Sevgililere Özel Aşkımızın Alfabesi Kitabı

Sevgililere Özel Aşkımızın Alfabesi Kitabı
Sevgililere Özel Aşkımızın Alfabesi Kitabı
Sevgililer günü olsun olmasın, sevgiliniz ile beraber olduğunuz her gün, özel ve anlamlı olmaktadır. Sevgilinize hediye almak için sadece doğum gününü, sevgililer gününü veya yıl dönümünüzü beklemek zorunda değilsiniz. Sevgilinize her daim hediye alabilir ve onu mutlu edebilirsiniz. Hediye almak isteyen fakat çekinen biriyseniz, asla çekinmeyin. Çünkü hediye almanın zamanı asla yoktur. Üstelik hediye alacağınız kişi sevgiliniz ise asla zaman yoktur.

Kelebek Adası - Sarah Jio

sevgiliye hediye kitap
Kelebek Adası - Sarah Jio
Sevgili kitaplarının anlam ve önemi düşünüldüğünde, manevi açıdan oldukça yüksek bir değere sahip olduğunu görebiliriz. İçerisinde bulunan yazılar, hem el yazınız ile olacağından hem de sevgilinize kafanızın içerisinden geçenleri anlatacağınızdan, oldukça özel bir hediye olacaktır. Kitabın içerisinde bulunan yazıları sevgiliniz okuduğunda size daha çok aşık olacak ve bağlanacaktır. Eğer hediye seçimi yaparken, sevgilinizin size daha çok bağlanmasını sağlayacak ve tekrar aşık edecek bir hediye arıyorsanız, sevgilinize kitap hediye etmeyi ve bu kitabı sizin yazdığınızı tekrar bir düşünün…

Senden Sonra Ben - Jojo Mayes

Sevgiliye romantik kitap önerileri
Senden Sonra Ben - Jojo Mayes
Atalarımız her zaman, dil yarasının geçmediğinden bahsederler ve haklılardır. Dilinizden çıkacak olanlar hiçbir zaman unutulmaz. Sevdiğiniz kişinin yüzünü, kokusunu veya başka bir şeyini unutabilirsiniz fakat asla demiş olduğu lafları ve cümleleri unutamazsınız. Sevgilinizin içinde unutulmayacak bir yer edinmek istiyorsanız, beklemeyin. Sevgilinize, bir kitap alın ve hemen doldurmaya başlayın. Anılarınızı, mutluluklarınızı, ondan en çok ne zaman nefret ettiğinizi, neden onunla olduğunuzu, yan yanayken neler hissettiğinizi ona anlatın. Sevgiyi anlatmanın en iyi yolu yazmaktır. Çünkü yazarken sadece kendinizi dinlersiniz. İçinizdekileri dinler ve kalemi o şekilde elinize alırsınız. Bu yüzdendir ki, sevgilinize kendinizin yazacağı bir hediye almak daha iyi ve daha güzel olacaktır. Sevgilinizin sizin hissetmiş olduğunuz duyguları biraz olsun hissetmesi ve sizi anlayabilmesi içinde bu kitabı hediye edebilirsiniz. Oldukça orijinal bir hediye olan bu kitap, sevgilinize daha önce hediye edilmemiş olacaktır. Çünkü içerisinde yazacak olan cümlelerinizi, sizden başkası söylemeyecek ve yazamayacaktır. Sevgilinizi mutlu etmenin bir yolu olan bu kitabı, sevgilinize sarılarak verebilir veya onun gözlerinin içerisine baka baka okuyabilirsiniz. Birçok şekilde hediye edebileceğiniz bu kitap ile sevgiliniz ile daha çok bağlanacak ve güzel günlere daha çabuk yaklaşmış olacaksınız. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz