Rutin giden aşk hayatınızı ateşli erotik oyunlarla çeşitlendirmek ve partnerinize soluksuz bir heyecan yaşatmak için Ateşli Görevler Oyun Kutusundan edinebilirsiniz.

Erotik Oyunlar
Rutin giden aşk hayatınızı ateşli erotik oyunlarla çeşitlendirmek ve partnerinize soluksuz bir heyecan yaşatmak için Ateşli Görevler Oyun Kutusundan edinebilirsiniz. İçerisinde erkek ve kadın çiftler için heyecan verici oyunlar yer alan bu zevkli oyun kutusu aynı gün kargoya teslim seçeneği ile adresinize ulaştırılıyor.
ateşli görev oyunu
fiyat bilgisi
50 adet erkek, 50 adet ise kadın için çeşitli erotik görevler yer alan bu oyun kutusu ile gecelerinizi renklendirebilir, heyecan verici oyunlar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Aynı zamanda kutu içerisinde karanlıkta parlayan Kamasutra Pozisyon Zarlarının olduğunu da belirtmemiz gerekiyor.

Ateşli Görevler Oyunu Nasıl Oynanır?



*** Ateşli Görevler Oyununu oynamak da oldukça kolay. Kutu içerisinde yer alan erkek ve kadınlara özel erotik görev kartlarından sırasıyla kart çekiyorsunuz. 

** Kartın arka yüzünde yer alan erotik görevleri eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor veya partneriniz üzerinde anında denemeye başlıyorsunuz. 

** Siz görevinizi tamamladığınızda ise bu kez sıra partnerinize geliyor! Dilediğiniz kadar bu heyecan verici oyunu oynayabiliyorsunuz!

** 100 ateşli gece ve 100 erotik görevden oluşan Ateşli Görevler Oyunu ile heyecansız geçen geceleriniz daha renkli ve daha heyecanlı geçecek. Dilerseniz Ateşli Oyunlar kutusu içerisinden çıkan Kamasutra Zarları ile partnerinizi ikinci bir şok edici sürpriz yapabilirsiniz. 

** Bu zarlar özel üretim olduğu için karanlıkta bile heyecanınızın devam etmesini sağlıyor. Zarlardan biri üzerinde cinsel pozisyonlar yer alırken; diğeri üzerindeyse bu cinsel pozisyonu uygulayacağınız mekan veya alan bilgileri yer alıyor. Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz örneğin yılbaşı gecesinde heyecanınızın dozajını daha da üst seviyelere çıkarmanızı sağlayacak olan +18 temalı Ateşli Oyunlar Kutusu sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak alabileceğiniz en orijinal hediye fikirlerinden.
Ateşli Görevler
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz