Sıradan bir arkadaşımıza vereceğimiz yılbaşı hediyesi bile özel olsun diye düşünürken, sevgilimize vereceğimiz hediye konusunda heyecan duymamız kesinlikle normal.

2018 yılını da yavaş yavaş geride bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde yılbaşı hediye arayışları başladı. Hayatı güzelleştiren, yaşama arzusunu kuvvetlendiren aşk duygusunu bize yaşatan sevgilimize ise vermek istediğimiz hediyenin çok özel olmasını istememiz gayet doğal. Sıradan bir arkadaşımıza vereceğimiz yılbaşı hediyesi bile özel olsun diye düşünürken, sevgilimize vereceğimiz hediye konusunda heyecan duymamız kesinlikle normal. 

Sevgiliye yılbaşı için hediye önerileri 2019 yazımızın içeriğinde güncel olarak en çok talep gören hediye alternatiflerini bulabileceksiniz. Zamanın en popüler hediyelerini ve her şeyden de önemlisi sevgilinizi en çok mutlu edebilecek hediye önerilerini yazımızda bulabileceksiniz. Yeni yıl kutlamasında sevgilinize vereceğiniz hediye ile bu özel günü kolayca taçlandırabileceksiniz. 

Her ilişkinin kendine özel bir yakınlık seviyesi ve kendine has işleyiş şekli vardır. Sizler de kendi ilişkinizi göz önünde bulundurarak, sizlere sunacağımız önerileri değerlendirmeye alabilirsiniz. Yazımızın içeriğinde sevgilinize satın alabileceğiniz hediye seçenekleri ile ilgili öneriler bulabileceğiniz gibi aynı zamanda uzun süren evliliğiniz için de mükemmel yılbaşı hediye fikirlerini bulabileceksiniz. 

Yeni Yıla Birlikte Doğmak

2019 yılbaşında sevgiliniz ile birlikte doğmak ister misiniz? Aşkınızı resmîleştirmek ve aşkınıza özel kimlik kartı oluşturmak hiç de fena fikir olmasa gerek. Evliler için evlilik cüzdanı varsa, sevgililer için de sevgililere özel kimlik belgesi var. Yoksa izin hala bir belgeniz yok mu?

Uzaktaki Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi 

sevgiliye ilginç yılbaşı hediyesi
Erkek ve bayan sevgili kimliği oluşturulurken tüm özel bilgilere yer veriliyor. Örneğin ad, soy ad bilgisinin yanı sıra tanışma tarihiniz, sevdiğiniz kişinin ismi soy ismi, birbirinize hitap ettiğiniz kelimeler ve hatta bu kimliğe neden sahip olduğunuz bile sevgili kimliğinde yazılı olarak size geliyor. Hediyemen Mağazası tarafından sevgililere özel olarak üretilen kimliklerin arka yüzü bile var.

İki İsimli Sevgililere Özel Bileklik

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Normal kimliğin arkasında yazılı bulunan il, ilçe, mahalle-köy ve veriliş nedenleri bu kimlik üzerinde de mevcut. 2019 yılbaşı hediyesi olarak sevgilinize verebileceğiniz en güzel armağan olmaya aday olan bu kimlikleri tükenmeden sipariş etmek isteyebilirsiniz. Stoklar ile sınırlı olan bu ürün kaçırılmayacak kadar özel. 

Yeni Yıl Dilekleri Hediyesi

Sevgiliye İlginç Yılbaşı Hediyeleri
Hepimizin kendine göre yeni yıldan beklentileri vardır. Sevgilimizin ve bizim de ilişkimiz adına beklemiş olduğumuz beklentiler de doğal olarak var. İşte şimdi bu dileklerimizi ortaya dökme zamanı geldi. 
sevgiliye ilginç yılbaşı hediyeleri
Bildiğimiz tohumlar şans, aşk, mutluluk, sağlık, para ve başarı gibi isimler ile sizi sunuluyor. Siz de sevgiliniz için bu yıldan beklediği en önemli şey ne ise hemen onun tohumlarını satın alıp sevgilinize hediye ediyorsunuz. Bu tohumlar ekiliyor, sulanıyor ve büyütülüyor. Tıpkı ilişkiniz gibi filizlenip hayata merhaba diyor. Sevgiliye yılbaşı hediye alternatifleri arasında değerlendirebileceğiniz bu tohumlar oldukça fazla sayıda çeşide sahip. Tek yapmanız gereken sevgiliniz için şu an en önemli olan isteği bilmek ve ona ait tohumu satın almak…

Çılgın Bir Yılbaşı Gecesi İçin

sevgiliye ilginç yılbaşı hediyeleri
Eşiniz ya da partneriniz ile çılgınca ve tamamen size özel bir yılbaşı gecesi geçirme planı yapıyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse bu çılgın yılbaşı hediye önerileri sizin de işinize yarayabilir. Cinsel paylaşımınızdaki hazzı arttırma konusunda oldukça başarılı ürünler var. Sizlere sunacağımız bir iki alternatif ile ufkunuz gelişebilir ve Hediyemen Mağazası içerisinde yer alan alternatif ürünlere de göz atabilirsiniz.  Erotik görevler kavanozu ile yılbaşınızı dolu ve eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Erotik Görevler İçeren Kavanoz

sevgiliye ilginç yılbaşı hediyeleri
Kavanozun içerisinden çıkan görevleri harfiyen ve mızıkçılık yapmadan yapabilmek biraz cesaret ister. Tüm görevleri hazırlamaya cesaretiniz var mı? Eğer sen de partnerine ayak uydurabilecek kadar çılgınsan bu görevler kavanozu ile muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz. 

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

sevgiliye ilginç yılbaşı hediyeleri
‘İlişkimiz o seviyeye henüz gelmedi’ diyenlerdenseniz bu sefer de görevler kavanozuna alternatif olabilecek 100 dilde seni seviyorum kavanozunu hediye olarak satın almayı düşünebilirsiniz. 

Kamasutra Pozisyon Kartları

sevgiliye ilginç yılbaşı hediyeleri
Hediyemen Mağazasında hazır olarak satılan 100 dilde seni seviyorum kavanozunu dilerseniz kendiniz de yapabilirsiniz. El yapımı yılbaşı hediyeleri sınıfında kolaylıkla üretilebilecek olan bu kavanozu yapmak için tek ihtiyacınız olanlar şık bir kavanoz, 100 tane karton ve 10 dilde seni seviyorum yazmayı öğrenmek olacaktır.

Fantezi Dozajını Yüksek Tutmak İsteyen Çiftlere Özel Yılbaşı Paketi

Erotik Hediye Kutusu
Yılbaşı gecesi eşiniz ya da partneriniz ile birlikte geçireceğiniz o özel anları fantezileriniz ile süslemek isterseniz çiftlere özel fantezi hediye setini satın almayı düşünebilirsiniz. Az önce bahsetmiş olduğumuz erotik görevler kavanozu da dahil olmak üzere, içeriğinde tam tamına 4 farklı ürün var! Aşka davet çanı ile sevgilinizi aşka davet edin, görevler kavanozunun içerisinden bir görev seçin ve mızıkçılık yapmadan görevinizi yerine getirin. 

Kamasutra Pozisyon Çarkı

sevgiliye ilginç yılbaşı hediyeleri
Ardından loş ışıkta ya da karanlıkta parlayan Kamasutra zarlarını kullanarak fantezilerinize yelken açın. Aşk kelepçeleri ile birbirinize bağlanan kalpleriniz gibi, ellerinizi de birbirinize bağlayın. Daha nice çılgınlıkları üretmek ise tamamen size kalmış. Aşk dolu kalpler özgür kalınca zaten gideceğiniz yolları düşünmenize bile gerek kalmaz. O size gidilecek yolu gösterir. Siz kalbinizi dinleyin ve onu takip etmesini bilin yeter. 

Doğruluk ve Cesaret Erotik Oyun

sevgiliye ilginç yılbaşı hediyeleri
Sizlere sunmuş olduğumuz tüm bu önerileri eşinize veya sevgilinize en güzel yılbaşı hediyesi seçimini yapabilmek için kullanabilirsiniz. İster hazır ürün satın alın isterseniz de el yapımı hediye için çalışmalara şimdiden başlayın. İlişkinizin seviyesine ve sevgilinizin tarzına uygun en uygun hediyeyi seçerek mükemmel bir yılbaşı gecesi geçirmenizi diliyoruz. Her şey gönlünüzce olsun. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz