En güzel 1 yaş doğum günü pastaları için biraz çaba ve uğraş gerekebilir. Pastayı normal alarak el emeği ile oldukça güzel süsler verilebilir. Bunlar tamamen sizin tercihinize kalmıştır.

bebek doğum günü pastası
Doğum günleri küçük çocuklar için çok daha eğlenceli ve güzel geçmektedir. Bilinçli ebeveynler çocuklarının güzel ve ilgili yetişmesi için küçük yaşlardan itibaren onların özel günlerini kutlamakta ve o anları fotoğraflayarak ölümsüz kılmaktadırlar. Evlerin neşesi olan çocukların ilk yaşları aileleri için oldukça önemlidir. Doğum günlerinde aileler süslere ve pastaya oldukça önem vermektedir. Birçok farklı çeşitlerde pastalar bulunmaktadır. Aileler en güzeli ve özeli olsun istediğinden bu seçimlerde oldukça kararsız kalmaktadır. En güzel 1 yaş doğum günü pastaları için biraz çaba ve uğraş gerekebilir. Pastayı normal alarak el emeği ile oldukça güzel süsler verilebilir. Bunlar tamamen sizin tercihinize kalmıştır. 

En Güzel 1 Yaş Doğum Günü Pastaları

Birinci yaş Doğum Günü Pastaları
Bir yaş doğum günü pastalarına birçok örnek verebiliriz. İlk örneğimiz resimdeki gibidir. Çocuklara göre yapılan ve süslenen pastalar daha çocuksu ve şirin olmaktadır. Çocukların böyle şeyler çok daha ilgisini çekmektedir. Ufak süs detayları ile süsleyebilir ve el emeği ile çok daha güze hale getirebilirsiniz. Ayrıca pastanın üzerine ‘’1’’ sayısını eklemeyi de unutmamak gerekiyor. Pastanın en önemli süsüdür. 
bebek doğum günü pastası
Birbirinden şirin ve güzel pasta örnekleri vardır. Çocuklara göre oldukça güzel tasarımlarda pastalar üretilmektedir. Çocukların her zaman için renkli ve ufak süslü eşyalar ilgilisini çekmektedir. Bu nedenle pasta tasarımlarında böyle detaylara oldukça önem verilmektedir. Çocukların ilk doğum günü kutlaması olduğundan, aileler özellikle süslere, eşyalara, pastalara ve müziklere çok önem göstermektedir. Çocukları her ne kadar bir yaşında olsa da gelen misafirlerde olacağından onlara da hitap edecek şekilde süslemeler ve yemekler yapılır. 
bebeğe doğum günü pastası
Resimdeki gibi bir pasta tercihi bir yaşındaki çocuk için oldukça güzel bir seçim olacaktır. Çocuğunuz büyüdüğünde bu fotoğraflara her zaman bakacaktır. Onlara güzel anılar bırakmak için, seçimlerinizi güzel yapmanız gerekmektedir.
kız bebek 1. yaş doğum günü pastası
Bebeklerin ilk yaşları aileler tarafından merakla beklenmektedir. Yaşının dolması beklenirken bir yandan da ilk doğum gününü kutlamak için heyecanlar başlar. Ailenin ilk veya en yeni üyesi olan çocuk için bu tarz kutlamalara oldukça önem gösterilmektedir. Bebeğin ailesi komşularını, arkadaşlarını ve akrabalarını çağırarak doğum gününde yanlarında olmalarını istemektedir. Bu tarz kutlamalarda genellikle akrabalar yer almaktadır. Bunların hepsi doğum günü kutlanan bebek için ileride bir anı olacaktır. 
bebekler için doğum günü pastası
Yukarıda resimde yer alan sayı şeklinde yaşı gösteren doğum günü pastaları da oldukça tercih edilmektedir. Kocaman ‘’1’’ şeklinde bir pasta oldukça güzel görünecektir. Süslemeleri ve renklerini dilediğiniz gibi seçerek çok daha güzel görüntüde bir pasta elde edebilirsiniz. Ayrıca pasta süslerini sonradan siz yapacaksanız, gıda süslerinden kullanmayı ihmal etmeyin. Pastalar üzerinde plastik ve yenilmeyecek tarzda süsler bulundurmak zararlıdır. 
bebeklere doğum günü pastası
Çok büyük ve gösterişli pastalar alacaksınız diye bir kaide yoktur. Kendi aranızda ufak bir kutlama düşünüyorsanız, tercihinizi küçük ve sade bir pastadan yana kullanabilirsiniz. Masa süsleri veya ev süslerini dilerseniz keyfinize göre kendiniz yapabilirsiniz. Bebeğiniz için hevesli bir şekilde hazırlamış olduğunuz bu doğum günü kutlamasının çok güzel bir şekilde geçmesini istersiniz. Bunu her ebeveyn istemektedir. 
doğum günü pasta modelleri
Bebeklerin yaş günleri için en çok tercih edilen pasta çeşitlerinden bir tanesi de fotoğraflı pastalardır. Bu pastalar son zamanlarda oldukça popüler olmuştur. Birçok aile bu pastalar için resim çıkartmakta ve pastaları da evlerinde yaparak güzel ve eğlenceli bir doğum günü pastası yapmaktadırlar. 
1. Yaş Doğum Günü Pastaları
Fotoğraflı yaş günü pastalarını yapmak oldukça basittir. Hediyelik eşya ve süs eşyaları satan kırtasiyelerde öncelikle pasta için uygun boyutlarda resim çıkartmanız gerekmektedir. Bebeğinizin güzel bir resmini vererek, gıda boyası ile pasta resmini bastırınız. Sonrasında ise keyfinize göre fotoğrafa uygun bir şekilde evinizde pasta yapabilir veya pastanelerden bu şekilde bir pasta elde edebilirsiniz. Ayrıca uğraşmak istemeyen veya zamanı olmayan kişiler, bu tarz fotoğraflı yaş günü pastalarını pastanelerden yaptırabilirler. 
bebek doğum günü pastaları
Yaş günü pastalarının gösterişli ve güzel olmasını sağlayan en önemli etken renkleridir. Farklı ve uyumlu güzel renkler ile yapılmış pastalar her zaman çok daha ilgi görmektedir. Büyük bir davet düşünüyor iseniz pastanın çocuğunuza ve herkese hitap etmesi gerekir. Yani herkes için çok güzel gözükecek bir pasta yapmanız gerekir. Birçok fotoğraf ve video çekileceğinden, kutlamanın yapılacağı alan ve pastanın güzelliği önemlidir. Komşularınız, akrabalarınız ve arkadaşlarınız davetli olacağından onları düşünerek düzenlemeler yapmanız gerekmektedir. Pastalar için sonradan kendinizde süs alarak, süslemesini keyfinize göre yapabilirsiniz. Ayrıca kutlamada çekilen videolarda bebeğinizin ileriki yaşları için ona mesajlar verebilirsiniz. Videoları büyüdüğünden izleyeceğinden, duygulanacak ve sizin ona ne kadar değer verdiğinizi bir kez daha görecektir. 
1. Yaş Doğum Günü Pastaları
Bebeğinizin birinci yaşı için sadece pastaları ve evi değil, bebeğinizi de süslemeyi ve doğum gününe uygun bir şekilde giydirmeyi unutmayın. Resimde yer alan bebeğin oldukça güzel giyindiğini görebilirsiniz. Ayrıca bir yaşına girdiğini gösteren arması ve şapkası da oldukça yakışmış. Bu tarz aksesuarlar ile bebeğinizi çok ama çok tatlı bir hale sokarak herkesin hayran gözlerle bakmasını sağlayabilirsiniz. 
doğum günü pasta modelleri bebeklere
En güzel 1 yaş doğum günü pastaları tercihinizi yapmadan önce, davetlilerden ne kadar kişinin geleceğini hesaplamanız gerekir. Ona göre uygun büyüklükte doğum günü pastası hazırlayarak fazla masraf veya ziyan etmiş olmazsınız. Ayrıca diğer içecek ve yiyecekleri de gelecek kişi sayısına göre ayarlamanız sizin açınızdan çok daha iyi olacaktır.
doğum günü pasta modelleri bebekler için
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz