Eşime doğum günü hediyesi ne alsam diye araştırmaları da yapmaktadırlar. Sizler için eşlere alınabilecek doğum günü hediyeleri ve bu hediyelerin özelliklerinden bahsedeceğiz.

Eşe alınabilecek hediyeler
Hediye almak hem alan kişiyi hem de veren kişiye oldukça rahatlatan ve sevindiren bir durumdur. İnsanlar birbirlerini sevdiklerinden ve değer verdiklerinden dolayı hediye alıp vermektedirler. Bazıları sevgilerini böyle göstermektedir. Bu tarz hediyeler genellikle doğum günlerinde başta olmak üzere özel günlerde alınmaktadır. Çoğu kişi doğum günlerinde birbirlerine hediye alırlar. Aile içinde doğum günlerinde genellikle aksatılmadan hediye verilir ve aralarındaki bağlar çok daha kuvvetlenir. Bu nedenle insanların birbirlerine bir şeyler alıp vermesi oldukça önemli bir durumdur. Eşler birbirlerine hediye almadan önce oldukça araştırma yapmakta ve ince eleyip sık dokumaktadır. Genellikle insanlar evli oldukları kişileri çok iyi tanıdıklarından nelerden hoşlandıklarını ve ne sevebileceklerini tahmin etmektedirler. Eşime doğum günü hediyesi ne alsam diye araştırmaları da yapmaktadırlar. Sizler için eşlere alınabilecek doğum günü hediyeleri ve bu hediyelerin özelliklerinden bahsedeceğiz. 

bayan eşe doğum günü hediyesi

Elie Saab Le Parfum Rose Couture


Kocalar eşlerine doğum günü hediyeleri alacağı zamanlarda ‘’karıma doğum günü hediyesi’’ veya ‘’karıma hediye ne alabilirim?’’ tarzında internette aramalar yapmaktadırlar. Birçok kişi eşine uygun olan hediyeler seçebilmektedir. Fakat gene de farklı alternatifler ve fikirler edinmek için araştırmalar yapmaktadırlar. Aynı şekilde kadınlar kocalarına hediye almak içinde araştırmalar yapmaktadırlar. Onlarda genellikle ‘’kocama doğum günü hediyesi’’ veya ‘’kocaya doğum günü hediyesi’’ tarzında kelimeleri kullanarak internette arama yapmaktadırlar. 

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye


Bu tarz aramalardan oldukça iyi sonuçlar alınabilmektedir. En azından eşine hediye alacak kişilerin kafasında bir fikir oluşmadıysa bu tarz yardımcı makale ve hediye önerileri ile fikir edinerek hediye seçebilmektedir. Şimdi sizlere eşlere alınabilecek doğum günü hediye örnekleri sunacağız. Bu örneklerden fikirler edinebilir, aynısını alabilir ve bu hediyeleri alıp geliştirerek eşinize hediye edebilirsiniz. Birbirinden güzel ve mükemmel bir şekilde seçilmiş hediyeler aşağıdaki gibidir…

Kişiye Özel Doğum Günü Kartları

Karınıza Alabileceğiniz Doğum Günü Hediyeleri. 


Biricik eşiniz ile belki yeni evlendiniz belki de çok uzun zamandır bir evlilik hayatınız var. Onun mutlu olması ve sizin onu mutlu etmenizi her şeyden daha önemsiyorsunuz. Özel günler dâhil doğum gününe de oldukça önem verip her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsunuz. Fakat hediye konusunda kararsızsınız. Ne alsam hoşuna gider ve ya bu hediyeyi acaba beğenir mi gibi kafanızda oldukça tuhaf soru işaretleri var. Sizde boş durmak istemiyor ve araştırma yapmak istiyorsunuz. Bunun için internete ‘’karıma doğum ünü hediyesi’’ tarzında kelimeleri yazarak fikir sahibi olmayı amaçlıyorsunuz. İşte makalemizin bu konusunda bu hediyelere değineceğiz ve sizlere oldukça güzel hediye fikirleri sunacağız.

Sihirli Kupa Bardak

Sihirli Kupa Bardak


Kişiye özel iki fotoğraflı sihirli kupa bardak oldukça güzel bir hediye seçimi olabilir. Bu bardak üzerine 2 adet resim ekleme hakkınız vardır. Sizin belirlediğiniz resimler bardağa basılıyor ve sıcak içecek eklendiği zaman fotoğraflar belli oluyor. Bardak soğuduğunda ise tekrar siyah sıradan bir kupa bardak haline geri geliyor. Oldukça şaşırtıcı ve güzel düşünülmüş bir hediyedir. Bu hediyeyi daha güzel yapmak ise tamamen sizin elinizdedir. Çocuklarınızın, ailenizin veya sizin beraber geçirdiğiniz zamanlardan kalan hatıra fotoğraflarını bu bardağa bastırarak oldukça anlamlı bir hediye haline getirebilirsiniz. Önemli olan bardak değil bardağa bastırdığınız fotoğraftır. 

bayan eşe hediye fikirleri

Sonsuz Aşkımız 3D Led Gece Lambası


Sonsuz aşkımız 3D led gece lambası eşiniz için oldukça güzel bir tercih olacaktır. Bu tarz led gece lambaları son zamanlarda oldukça popüler olmuştur. Fakat onlar standart ve hep aynı tasarıma sahip lambalardır. Burada sizlere kişiye özel bir led 3D lambadan bahsediyoruz. Kalp şeklinde uçan balonların verdiği görüntü ve sonsuzluk işareti içerisinde isimlerinizin yazması bu hediyeye çok büyük anlamlar yüklemektedir. Eşiniz için alabileceğiniz en güzel hediyelerden birisidir. Hediyenin pahalı olması değil anlamlı olması çok önemlidir. Aşkınıza ve eşinize hitap edecek kişiye özel tasarlanan bu hediye ayrıca kumandalıdır. Dilediğiniz şekilde rengini değiştirebilirsiniz. 

Yaşayan Kolye Beyaz Papatya

Yaşayan Kolye Beyaz Papatya


Yaşayan kolye beyaz papatya adında olan bu hediye daha önce görülen sıradan kolyeler gibi değildir. Hatta bunu takan kişi boynundan bile çıkarmak istemeyecektir. Şaşırtıcı olsa da içinde bulunan papatya gerçektir. Bu hediyeyi özel kılan olayda bu olmaktadır. Papatya herkesin bildiği gibi saf sevgi ve masumiyetin simgesidir. Papatyanın bu güzel özelliği kolye ile birleştirilerek muhteşem bir hediye haline getirilmiştir. Hediyeyi vereceğiniz eşiniz muhtemelen bu hediyeyi çok sevecek ve onun için büyük anlam taşıyacaktır. Karıma hediye ne alabilirim? tarzında sorular soran kişiler için bu kolyeyi önerebiliriz. 

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları


Senin hakkında hissettiğim şeyler kartları eşiniz için oldukça eğlenceli ve ilginç bir hediye olabilir. Hediyeyi verdiğinizde eşinizin yüzümdeki gülümseme oldukça artacaktır. Hediyeyi çok sevecek hatta ömrünün sonuna kadar saklayıp sürekli okuyacaktır. Karıma doğum günü hediyesi ne alabilirim? Şeklinde arama yapan kocalar bu hediye fikrini de değerlendirebilir. Yukarıda bahsettiğimiz hediyenin içerisinde küçük boyutlarda 50 adet aşk mesajı yazılı kart bulunmaktadır. En güzel sevgi ve aşk sözcükleri ile donatılan bu kartlar sizin eşinize karşı barındırdığınız hislerinize tercüman olmaktadır. Bu hediyeyi eşinize vererek onu dünyanın en mutlu kadınlarından yapabilirsiniz. Onlar ufacık bir ‘’Seni seviyorum’’ kelimesi karşısında bile oldukça fazla mutlu olmaktadır. 

Kişiye Özel Çikolatalar

Kişiye Özel Resimli Çikolatalar


Kadınların hayır diyemeyeceği şeylerin en başında ne gelir diye sorarsak herkesin vereceği cevap ‘’Çikolata’’ olur. Kalp kutuda fotoğraflı çikolatalar özel olarak yapıldığından eşinizi oldukça etkileyecek bir hediye olmaktadır. Karıma doğum günü hediyesi gibi düşüncelere kapıldıysanız ve acaba hangi hediyeyi alsam diye düşünüyorsanız bu hediyeyi gözü kapalı alabilirsiniz. Güzel bir resminizi eklettikten sonra hediyeyi verince yüzündeki şaşırma ifadesini ve mutluluğunu göreceksiniz zaten. 

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar 


Çikolatalar kadar çikolata kaplarının üstüne bastırdığınız fotoğrafında önemi büyüktür. Buraya ikinizin çok sevdiği hatta siz sevmeseniz de olur eşinizin çok sevdiği bir fotoğrafı koymanız çok önemlidir. Çikolata ile fotoğrafınızın güzelliği birleştiğinde oldukça güzel bir hediye ortaya çıkmaktadır. Hediye içerisinde 24 adet çikolata bulunmaktadır. Bu çikolatalar kalpli kutuya özenle yerleştirilip üzeri güllerle kaplanmaktadır. Ayrıca son olarak kurdele ile de süs yapılmaktadır. 

bayan eşe hediye

Hayallerinin Peşinden Koş Mini Bahçe


Hayallerin peşinden koş mini bahçe oldukça şirin bir hediye seçimi olabilir. Eşiniz ile sizin mutlaka güzel bir ev ve ya mutlu bir yuva hayalleriniz vardır. Önemli olan ev içerisindeki huzur ve mutluluğunuzun sonsuz olmasıdır. İşte tamda bu sonsuz mutluluğu yansıtan bu hediye eşiniz için oldukça iyi düşünülmüştür. Evin en güzel yerine bu hediyeyi koyarak sonsuz mutluluğu hayal edebilirsiniz. Bardak üzerine kurulan minyatür ev süsler ve sizi temsil eden yaşlanmış iki insan bulunmaktadır. Bunlar tamamen kupa bardak üzerine yapılmaktadır. Kupa bardağa ise sizinle eşinizin adı ve yıldönümünüz yazılmaktadır. Oldukça güzel düşünülmüş etkileyici bir hediyedir. 

kocaya alınabilecek doğum günü hediyeleri

Chanel Blue De Chanel Pour Homme EDT Erkek Parfüm 50ml


Kocanıza Alabileceğiniz Doğum Günü Hediyeleri. Yukarıda karınıza alabileceğiniz hediyelerden geniş geniş bahsettik ve bazı hediye önerilerinde bulunduk. Tek doğum günü kadınlar için kutlanmıyor. Kocalarınızın doğum günüde bulunduğundan zaman yaklaştıkça sizleri telaş sarabilir. Ne hediye alsam acaba? Tarzında sorular ile sürekli kafanızı meşgul edebilirsiniz. 

kocama doğum günü hediyesi

Koton'dan Hesaplı Erkek Gömlek Modelleri


Kocalarınız için birçok hediye fikri vardır. Önemli olan kocanızın karakter özelliği ve nelerden hoşlandığıdır. Kocaya doğum günü hediyesi almayı planlayan birçok eş vardır. Fakat birçoğu ne alacağını bilmez ve ya standart hediyelerden sıkılıp farklı değişik şeyler almak istemektedir. Burada sizin imdadınıza hazırlamış olduğumuz ‘’Kocama doğum günü hediyesi’’ makalesi yetişmektedir. Sizlere bu konuda oldukça yardımı olacak hediye önerilerinde bulunacağız. 

Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kol Saatleri

Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kol Saatleri


Yan tarafta, kişiye özel isim yazılı sonsuzluk kol saatleri hediyesini görmektesiniz. Eşinize hediye alırken sadece hediyenin güzel olmasına değil de bir anlam barındırmasına da özen göstermeniz gerekmektedir. Sonuçta sıradan bir insana ve ya arkadaşınıza hediye almıyorsunuz. Bu hediyeyi alırken kendinize de almış oluyorsunuz fakat bu daha güzel bir ambiyans yaratmaktadır. İkinizde de çift saati bulunuyor ve birbirilerinizin isimlerini taşıyorsunuz. Oldukça güzel bir duygudur.  Saatlerin üzerinde sonsuzluk işareti vardır. Üstüne ve altına isimlerinizi de yazdırarak saate oldukça güzel anlamlar yüklüyorsunuz. Eşiniz bu çift saatini oldukça beğenecek ve mutlu olacaktır. Sonuçta önemli olan onun mutlu olmasıdır. 

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


130 parça kişiye özel foto baskılı puzzle hediyesi güzel bir aile fotoğrafı ile oldukça duygulu ve anlam yüklü bir hale gelmektedir. Kocanıza hediye alırken bu fikri düşünmenizi öneriyoruz. Çocuklarınız var ise ve ya aileniz ile hep beraber çekilmiş olduğunuz güzel ve net fotoğraflarınızdan seçerek bu hediyeyi sipariş edebilirsiniz. Çok ilginç ir hediye olduğundan kocanız buna bayılacaktır. Ayrıca sıradanlıktan da fazlası ile uzak durmuş oluyorsunuz. 

kocaya hediye

Kocanıza Eğlenceli bir Doğum Günü Hediyesi Verin


"Kocama doğum günü hediyesi’’ tarzında araştırmalar yapanlar için hazırlamış olduğumuz, en güzel ve anlamlı hediye fikirleri arasına bu hediyeyi de koyabilirsiniz. Kişiye özel nostaljik ahşap radyo ile kocanızı mutlu edebilirsiniz. Birçok kişi nostaljiye bayılmaktadır. Bu tarz malzemeler ve eskiden kalma müzik aletleri oldukça sevilmektedir. Herkesin hoşuna gitmediği gibi hastası olan kişilerde mevcuttur. Eğer kocanızın bu tarz eşyalara zaafı var ve ya azcık da olsa seviyor ise bu hediye fikrini değerlendirmenizi öneriyoruz. 
"

kocaya doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Siyah Deri Cüzdan


Birçok eş, ‘’Kocaya doğum günü hediyesi ne alınır?’’ tarzında aramalar ile sonuçlar bulmaya çalışır. Fikirler öğrenmeye ve ya kafalarında hediye fikirleri oluşmasını sağlarlar. Bu kişilere önerimiz çok fazla uzaklaşmadan buradaki hediye fikirlerini değerlendirmeleridir. Yukarıda belirttiğimiz nostalji radyo, oldukça beğenilen bir hediyedir. Erkeğe özel havalı hediye seti olarak geçen bu paketi beğenmeyen bir erkek zor bulunur. Burada bir erkeğin sevebileceği ve hoşuna gidecek her türlü eşya vardır. Tek bir tane hediye yerine böyle hediye setleri almak çok daha mantıklıdır. Kocaya doğum günü hediyesi olarak bu paketi alıp ona hediye ederek, kocanızı dünyanın en mutlu erkeği yapabilirsiniz. Hediye paketi içerisinde 2 adet kişiye özel kalem, metal kredi kartlık, kişiye özel anahtarlık ve çakmak son olarak kişiye özel kupa bardak bulunmaktadır. 

kocaya hediye fikirleri

Kişiye Özel Kol Düğmesi


Biricik eşiniz için dünyaları feda edersiniz. Onu mutlu görmek sizin için her şeyden önemlidir. Bu nedenle doğum gününü en güzel şekilde yaşamasını ve çok mutlu olmasını istersiniz. Hediyesini de ona göre seçerek her şeyin eksiksiz bir şekilde güzel olmasını arzu edersiniz. Yukarıda gördüğünüz hediyenin adı isme özel sevgili termos bardak olarak geçmektedir. Kocama doğum gününde ne hediye alabilirim diye kara kara düşünürken size yukarıdaki termos bardağı fikrini öneriyoruz. Sırandan termos bardaklar ile karıştırmayın. Bu bardak üzerine sizin ve eşinizin ismi yazmaktadır. Ayrıca üstünde de yıl dönümü tarihiniz eklenmektedir. Bu yazılar ve isimler hediyeyi oldukça anlamlı kılan iki özelliğidir. Bu hediyeye eşinizin de bayılacağı kuşkusuzdur. Alabileceğiniz en güzel ve anlamlı hediyelerden birisidir. Her kullandığında sizi hatırlayacak ve ne kadar şanslı olduğunu düşünecektir. Ayrıca bu hediyenin iç malzemesi paslanmaz çelikten yapıldığından sağlığa zararı bulunmamaktadır. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz