En zor gününüzde veya en mutlu gününüzde yanınızda olan arkadaşlarınıza, kendisini özel hissettirecek doğum günü hediyeleri sunmanız, dostluğunuzun pekişmesi adına oldukça önem arz etmekte olan bir durumdur.

en yakın arkadaşa doğum günü hediyesi
Doğum günü kutlamaları, insanların yapmaktan en keyif aldığı partilerin başında gelmektedir. İnsanlar gerek ev ortamlarında, gerekse farklı mekânlarda doğum günü partileri düzenleyerek, tüm arkadaşlarını aynı çatı altında toplamayı başarmaktadır. Arkadaşlarınızın doğum günü partisine katılmanız durumunda, birde hediye almanız gerekmektedir. Ancak bu hediye gelişi güzel bir hediye olmamalıdır. Arkadaşınızın kendisini çok sevdiğini ve ona kendini özel hissettirecek hediyeler, çok daha etkin bir rol oynayacaktır. Bu nedenden dolayı seçeceğiniz hediyenin, arkadaşınıza hitap etmesi oldukça önemli bir iş olacaktır. Arkadaşınıza ne tür hediyeler alacağınız konusunda bir fikriniz yok ise, bu yazımızın sonunda onlarca fikir sahibi olabilmeniz mümkün olacaktır. Arkadaşlıklar, dostluklar ve manevi kardeşlikler, dünya üzerindeki en mükemmel durumlardır. En zor gününüzde veya en mutlu gününüzde yanınızda olan arkadaşlarınıza, kendisini özel hissettirecek doğum günü hediyeleri sunmanız, dostluğunuzun pekişmesi adına oldukça önem arz etmekte olan bir durumdur. Bu bakımdan arkadaşınızın en ihtiyaç duyduğu bir şeyi hediye olarak sunmanız, arkadaşınızı çok daha mutlu edecektir. Sizlerde eğer arkadaşınızın ne gibi ihtiyaçlarının olduğu biliyorsanız, hiç düşünmeden bu hediyeyi sahiplenerek arkadaşınıza doğum günü partisinde sunabilirsiniz.

arkadaşıma hediye

Erkek Arkadaşa Doğum Günü Sürprizleri


Ancak bu konu hakkında en ufak bir bilginiz yok ise, doğum günü partisinden birkaç gün öncesinde arkadaşınızın ağzını yoklayabilir, en çok ihtiyaç duyduğu nesneyi arkadaşınıza satın alabilirsiniz. Tüm bunlara rağmen eğer aklınızda bir hediye fikri oluşmadı ise, bu yazımızla birlikte arkadaşınıza ne gibi hediyeler alabileceğiniz konusunda büyük fikirler elde edebilmeniz mümkün bir hale gelecektir. 

arkadaşa doğum günü sürprizi

Arkadaşa Alınabilecek Doğum Günü Hediyeleri


Arkadaşınıza doğum gününde, ona özel ve kendisini iyi hissettirecek tarzda hediye seçimi yapmalısınız. Hediyeler kişinin karakterine ve ilgilendiği alanlara göre oldukça değişiklik gösterebilir. Arkadaşınız ile aranızın iyi olduğunu düşünürsek ve yakından tanıyor iseniz zaten bütün özelliklerini bildiğinizden hediye seçiminde pek zorlanmazsınız. Her türlü arkadaşa alınabilecek tarzda hediyeler vardır. Kişiye özel hediyeler özellikle herkes tarafından sevilen hediye tarzlarındandır. 

arkadaşa alınabilecek hediyeler

1. Kişiye Özel Kupa Bardak


Kişiye özel tasarlanan hediyelerden herkes hoşlanır. Kişinin kendine özgü olması ve ona hitap eden yazılar ile bir hediyenin hazırlanması o kişiyi oldukça mutlu etmektedir. Bu tarzda hediyelere örnek olarak kupa bardağı vereceğiz. Kupa bardaklar, uzun zamandır arkadaşlar olsun, sevgililer olsun ve akrabalar arasında olsun sürekli olarak verilen hediyeler arasında yer almaktadır. 

yakın kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Kişiye Özel QR CODE Kolye


Bu bardaklar istenilen tasarıma göre basılmaktadır. Oldukça kaliteli baskılar ile hazırlanmakta olup sonradan solma ve renginin atması gibi durumlar yaşanmamaktadır. İsim veya firma ismi yazılabilir. Hediye alacağınız kişinin seveceği tarzda olması yeterlidir. Takımına karşı büyük bir ilgisi var ise takımının logosu ile altında yer alan ismi ile baskı yaptırabilirsiniz. Bu hediyeyi vereceğiniz kişi için oldukça sevindirici olacaktır. 

arkadaşa hediye

3. Kişiye Özel Kalem


Kişiye özel olarak birçok hediye yapılabilmektedir. Bu hediyelerden bir diğeri de kişiye özel kalemdir. Bu hediye daha çok erkek arkadaşlarınızın doğum gününde verilebilecek hediye tarzındadır. Kalemleri birçok kişi basit bir hediye olarak görebilir. Fakat kalemlerin erkekler üzerinde etkisi oldukça fazladır. Her erkeğin kalemlere karşı ilgisi ve hevesi bulunmaktadır. Fakat sıradan dolma kalemlerden bahsetmiyoruz. 

Kişiye Özel USB Kalem ve Kartvizitlik Seti

4. Kişiye Özel Prestijli Hediye Seti


Özellikle sürekli takım elbise giyen ve ya işi gereği takım elbise ile gezen erkeklerin ceketlerinin iç cebinde her zaman kalem bulunur. En azından bulunması gerekir. İşte bu tarz kişilere hediye edebileceğiniz ve hepsinin beğenebileceği tarzda oldukça güzel kişiye özel kalemler vardır. Bu kişilere isimlerinin yazılı olduğu şık bir kalem seti hediye edebilirsiniz. Bu şekilde yaptırılan hediyeyi beğenemeyecek bir erkek yoktur büyük ihtimalle.

en yakın arkadaşa doğum günü hediyeleri

5. Kar Küresi Modelleri


Sevdiğiniz arkadaşlarınıza doğum gününde sıradanlaşmış ama her zaman çok sevilen bir hediye verebilirsiniz. Kar küresi… Çok uzun zamandır insanlar tarafından birbirlerine oldukça fazla hediye olarak verilmektedir. Her ne kadar sıradanlaşmış olsa da hala oldukça güzel bulunan ve sevilen bir hediyedir. Bu hediyenin oldukça fazla tasarımları bulunduğundan her zaman farklı tadı vermektedir. 

arkadaşa doğum gününde ne hediye alınır

6. Kişiye Özel LED Lamba Modelleri


Kız veya erkek fark etmeden bütün arkadaşlarınıza bu doğum günü hediyesinden verebilirsiniz. Sevdiklerinizin içini ısıtacak tarzda bir hediye olduğu kesindir. Ayrıca birçok kişi tarafından sevileceği nettir. Bu hediyenin en güzel kısmı ise, verdiğiniz kişinin odasında başucuna koyacak olmasıdır. Hediyenizin verdiğiniz kişi tarafından odasında sürekli göreceği yerde olması sizi de oldukça sevindirecektir. Ayrıca hediyeyi her gördüğünde siz aklına geleceksiniz. 

Gramofon Müzik Kutusu

7. Müzik Kutusu


Müzik kutusu doğum günü hediyesi için oldukça güzel bir seçim olacaktır. Çoğu kişi ‘’Arkadaşa doğum günü hediyesi ne alınır?’’ şeklinde yazılara yazarak internette arkadaşlarına ne hediye alacağını düşünür durur. Sizlere en güzel önerilerimizden birisi müzik kutusudur. Bu hediye daha çok kız arkadaşlarınız için uygundur. Hatta kişiye özel olarak, müzik kutularına hediyeyi alacağınız kişinin ismini yazdırabilir ve çok daha güzel bir hale getirebilirsiniz. 

doğum günü hediyesi erkek arkadaşa

8.Yakın Arkadaşınıza Nostalji Yaşatın


Birçok farklı tasarımlara sahip müzik kutuları bulunmaktadır. Dilediğiniz tasarıma sahip ürünü bularak kız arkadaşınıza hediye olarak verebilirsiniz. Bu tarz hediyelik ürünler her zaman kızların ilgisini çeker. Onlar için küçük ve anlamlı bir hediye olması yeterlidir aslında. Sadece sevdikleri insanlardan gelen minnacık hediyeler bile bazen mutlu olmaya yetmektedir.

Kişiye Özel Fotoğraflı Termos Bardak

9. Fotoğraflı Kişiye Özel Termos


Bu tarz bir hediye tamda yakın tanıdığınız ve çoğu şeyini bildiğiniz arkadaşlarınıza göredir. Güzel bir hediye kutusu içerisine arkadaşınızın hoşlanacağı tarzda küçük hediyeler koyarak onu doğum gününde oldukça mutlu edebilirsiniz. Aslında bir insanı mutlu etmek oldukça kolaydır. Bunu, onunla ilgilendiğinizi ve sevdiğinizi göstererek çok kısa zaman içerisinde yapabilirsiniz. Hediye alırken de bu duyguları gösterebilirsiniz. Onun seveceği tarzda hediyeler seçip bulmalı ve ona onu düşündüğünüzü ifade etmelisiniz. Böylelikle hediyeyi verdiğiniz kişi kendini özel hissedecek ve bu durumdan oldukça hoşnut olacaktır. 

Kişiye Özel Doğum Günü Kartları

10. Kişiye Özel Doğum Günü Kartları


Kutu içerisine koyulabilecek oldukça fazla çeşit hediye vardır. Erkek veya kız arkadaşınıza göre alacağınız hediyeleri kendiniz seçmelisiniz. Arkadaşlarınızın seveceği tarzda hediyeler koymalısınız. Ayrıca büyük büyük hediyeler yerine küçük ama anlamlı hediyeler seçmelisiniz. Bu tarz hediyelerin anlamı büyük olduğundan daha çok sevindirmekte ve mutlu etmektedir. 

Tek Kişilik Karakalem Portre Resim

11. Arkadaşınızın Karakalem Tablosunu Yaptırın


En güzel hediye fikrini en son sakladık. Son zamanlarda oldukça fazla kişi sevdiklerinin portre resmini çizdirerek kendilerine hediye etmektedir. Bu tarz portre çizimlerinin hediye edilmesi oldukça anlamlıdır. Kız veya erkek arkadaşınız fark etmeden onun güzel bir resmini karakalem ile çizdirerek, kendisine hediye edebilirsiniz. Muhtemelen doğum gününde böyle bir hediyeyi ilk verecek kişi siz olacaksınız. En anlamlı ve güzel hediyede büyük ihtimalle sizinki olacaktır. 

Portre Karikatür

12. Arkadaşınızın Karikatürünü Yaptırın


Arkadaşınızın en sevdiği resmini bulup onu çizdirmeniz oldukça önemlidir. Sevmediği bir resmi ile çizdirilen portrenin beğenilmeme gibi durumları olabilir. Ayrıca, karakalem çalışmasını tabloya yapıştırarak bu şekilde hediye edebilirsiniz. Arkadaşınız bu hediyeyi duvarına asabilir ve her gördüğünde siz aklına gelebilirsiniz. Hediyelerin kalıcı olması ve verdiğiniz kişinin odasında herkesin görebileceği yerde olması oldukça duygulandırıcı bir durum olmaktadır. Arkadaşa doğum günü hediyesi olarak ne alınır? Tarzında sorular sorarak araştırma yapan kişiler için oldukça aydınlatıcı bir makaledir. Burada verilen hediye fikirleri değerlendirilir ise oldukça güzel hediyeler ortaya çıkartılabilir. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz