Eşe Yılbaşı Hediyeleri

Onu avucunuzun içi gibi tanıyorsunuz, ama bir noktada, panik yapmaya gerek yok. "eşe hediye" temelde kaçınılmaz. Şanslısınız ki, hayatınızdaki eşiniz (hayat arkadaşı , nişanlı veya koca) için nihai hediye rehberini derledik, böylece onu mükemmel hediyeyle başarılı bir şekilde şımartabilirsiniz. Eşime güzel bir şey almak istiyorsun.  Stili çok iyi ve ilgi alanları çok karmaşık, aklınızı karıştıran seçenekleri daraltmaya başlaman gerekebilir. Ancak fikirlerden tamamen mahrum kaldığınızda, bir öneri istemekte kesinlikle utanılacak bir şey yoktur. Ve bunun için buradayız: hayatınızdaki en önemli eşinize vermek için mümkün olan en iyi hediyeyi seçmeniz için sizi doğru yöne yönlendirmek için. Yılbaşında eşe alınabilecek en özel hediyeler konusunda size yardımcı olabilecek alternatifler;

Yılbaşı Çiftleri Karikatürlü Kanvas Tablo

Yılbaşı Çiftleri Karikatürlü Kanvas Tablo

Sevimli anılar kavanozuyla eşinize en iyi anılarınızı hatırlatın. Herhangi bir standart cam kavanoz ve yay ile yapımı kolaydır, ayrıca kavanozu baş harflerinizle renklendirebilir ve süsleyebilirsiniz. Kavanozun içinde çeşitli anılar, şarkı sözleri ve bunları sevme nedenleriniz var. Bunlar, etrafta olmadığın zamanlarda beni onlar için tatlı bir karşılama olacak. Böylece aradığınız kadar özel hediyeleri rahat bir şekilde bulacaksınız.

Yılbaşına Özel Kupa Bardak Modelleri

Eşe Yılbaşı Hediyeleri

Korsanları seven eşiniz, kendilerine ait olan en iyi ganimetlerden bir hazine sandığı vermeyi unutmayın. Harika hazine sandığı, çikolatalar, küçük hediyeler ve kartların yanı sıra, tamamen kapatılmış çok sayıda fotoğraf anılarıyla doldurun. Yapımı en kolay el yapımı hediye olmayabilir, ancak kesinlikle orijinal ve unutulmaz! 

Kişiye Özel Anahtarlık Askısı

eşe yılbaşı hediyeleri

Onlara her özel gün için kendi deri anahtarlıklarını hazırlayarak orijinal bir şeyler verin. Gerekli minimum malzeme ve araçlarla, bu anahtarlık sadece birkaç dakika içinde el yapımı olabilir ve anahtarlarına harika bir katkı sağlar. Yılbaşında eşe alınabilecek en özel hediyeler kişisel olarak etkili bir hediyedir.

Her Şey Güzel Olacak Konsept Hediye Kutusu

Her Şey Güzel Olacak Konsept Hediye Kutusu

Güzel kişiselleştirilmiş fotoğraf çerçevesini yaparak erkek arkadaşınızın en sevdiğiniz fotoğrafını sonsuza dek besleyin. Her eve mükemmel bir ek olan bu basit ama tatlı fotoğraf çerçevesi, en iyi anılarınız veya onun hakkında sevdiğiniz şeylerle doldurulabilir. Sadece bir fotoğraf çerçevesi, kalem ve resim gerektiren özel yazınız onu kesinlikle paha biçilemez hale getirecektir.  

Kişiye Özel Fotoğraflı Müzik Kutusu

Kişiye Özel Fotoğraflı Müzik Kutusu

Onlara kendi hazırlanmış şeker gitar hediyelerini yaparak dünyalarını sallayın. Gitar çalan veya rock seven her erkek arkadaş için mükemmel bir hediye, bu şaheserde kendi yollarını yemekten zevk alacaklarından eminler. Üzerine şeker yapıştırılmış karton bir gitar şeklinden yapılmış, en sevdiği şekerlemeyi özelleştirmek için seçebilirsiniz. Yılbaşında eşe alınabilecek en özel hediyeler arasında şeker gibi oldukça tatlı bir hediyedir. 

Açılır fotoğraf kutusu

Sevgiliye Akordiyon Fotoğraflı Sürpriz Kutu

Erkek arkadaşınıza birlikte en sevdiğiniz anıları hatırlatmanın, onları tatlı bir açılır fotoğraf kutusu yapmaktan daha iyi bir yolu olabilir. Güzel anılarla dolu fotoğraf kutusu, içinde çeşitli fotoğrafları barındırır ve hepsini açtıktan sonra gösterir. Sevimli ve basit, herhangi bir erkek arkadaş bu ev yapımı hediyeyi takdir edecek.  

Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano

Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano

Hediye kutusuyla koordine etmek için, içindeki hediyeyi biraz daha özel hale getirin. Erkeğiniz zamanı eski moda şekilde tutmayı seviyorsa, zevkine hitap eden eski bir saat bulun. Babası veya büyükbabasının hayran olduğu belirli bir saati varsa, erkek arkadaşınızın zamanı şık bir şekilde tutabilmesi için benzer bir model bulup bulamayacağınıza bakın. Yılbaşında eşe alınabilecek en özel hediyeler arasında eşinize kendisini özel hissettirecek bir hediyedir. 

Sevgililere Özel 4 Fotoğraflı Kupa Bardak

Sevgililere Özel 4 Fotoğraflı Kupa Bardak

Bir kahve kupasını sadece onun için bir mesajla süsleyin ve Noel için harika bir yemek hediyesi olarak ağzına kadar çikolata ikramlarıyla doldurun. Eğer siz ve erkek arkadaşınız çocuklarınız varsa, bu ona bir baba olarak yeteneklerine ne kadar hayran olduğunuzu göstermenin harika bir yoludur.

Kişiye Özel Ses İzi Fotoğraflı Kanvas Tablo

Kişiye Özel Ses İzi Fotoğraflı Kanvas Tablo

Kocanıza muhtemelen ihtiyaç duyduğunu hiç bilmediği bir hediye verin: telefonunu, anahtarlarını, cüzdanını, gözlüklerini, kalemlerini ve sahip olması gereken diğer şeyleri saklayabileceği bir yerleştirme istasyonu. 

Kişiye Özel Dans Eden Mutlu Çiftler Müzik Kutusu

Kişiye Özel Dans Eden Mutlu Çiftler Müzik Kutusu

Adamınız her zaman müzik dinliyorsa, yenilikçi güneş gözlükleri alabilirsiniz. Gözlük, onu gerçekten şaşırtacak yaratıcı bir hediye için yerleşik ses teknolojisine sahip olmalıdır. Yılbaşında eşe alınabilecek en özel hediyeler arasında son teknolojik bir hediye denebilir.

Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz