Kişiye Özel 925 Ayar Fotoğraflı ve İsim Yazılı Oval Gümüş Kolye bayanların çok beğeneceği zariflik ve güzellikte!

Kişiye Özel Hediye
İçerisinde Fotoğraf Baskılı ve İsim Yazılı Gümüş Kolye

Kişiye Özel 925 Ayar Fotoğraflı ve İsim Yazılı Oval Gümüş Kolye bayanların çok beğeneceği zariflik ve güzellikte! Özel bir baskı tekniği ile metal kolye içerisinde işlenen fotoğraflar, zamana karşı hiç bozulmadan ve deforme olmadan yıllarca aksesuar olarak kullanılabiliyor.  

Kadınlar için kolyenin yeri bambaşkadır. Kolye hanımlar için sadece sıradan bir takı olmayıp, kendilerini şık ve güzel gösterme yolunda en lazım gelen aksesuarlardan biridir. Bir de böylesine şık ve anlamlı bir kolye olunca, hiçbir bayanın bu kolyeye kolay kolay hayır diyebileceğini zannetmiyoruz. Bu kolyeyi diğerlerinden farklı ve özel kılan tarafı nedir diye sorarsanız, cevabı son derece basit! Birincisi 925 Ayar Gümüşten üretilmiş değerli bir kolye. İkincisi ve en önemli özelliği ise, özel bir baskı teknolojisi ile kolye içerisine fotoğraf bastırılabiliyor. Bu kolyeyi özel kılan üçüncü önemli özelliği ise kolyenin arka yüzüne de isim yazdırılabiliyor. Bu harika ve son derece orijinal ürünü sipariş etmeniz halinde, gümüş kolyesi ile birlikte ve hediye kadife Kesesi içerisinde adresinize gönderiliyor.

Kişiye Özel 925 Ayar Fotoğraflı ve İsim Yazılı Oval Gümüş Kolye, kız arkadaşınıza, eşinize Sevgililer günü hediyesi ya da yıl dönümü hediyesi, annenize ise harika bir Anneler Günü Hediyesi olacaktır.

Hediye Al
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz