Sevgiliye özel hediyeler
Sevgiliye çok özel ve anlamlı bir hediye Sevgiliye Özel Çerçeve Plaket ile Sevgilinizi inanılmaz derecede mutlu edebilir, kendisini çok değerli hissettirebilirsiniz. Üzerinde harika bir yazı karakteri ve siyah zemin üzerinde isimlerinizin, sevgi mesajınızın  yer alacağı bu şahane plaket mükemmel bir duvar aksesuarı!

Sevgilinize bir plaket hediye etmek belki de daha önce aklınızın ucundan bile geçmemiştir. Ama inanıyoruz ki siz de böylesine şık, sevgiliye özel ve dekoratif plaketi görünce, onun büyüsüne kapılmaktan kendinizi alı koyamayacaksınız! Sevgiliye Özel çerçeve Plaket ile, yıllarca kız arkadaşınızın, eşinizin unutamayacağı çok anlamlı bir hediye hazırlamış olacaksınız! İster masa üstünde, isterse duvara asılı olarak kullanılabilen Sevgiliye Özel Çerçeve Plaket ile duygularınızı çok şık bir aksesuar üzerine taşımış olacaksınız!
fiyat
Ürün hakkında bilgi: Ürün, birbiri üzerine yapıştırılmış 4 tane akrilik plaka parçadan oluşur. En üstte yer alan plaka parlak ve siyah renktir. Duvara rahatlıkla asılabilmesi için çerçevenin arkasına özel yapıştırıcısı ile bağlı beyaz kornişi yer almaktadır. Mesajınız ve isimleriniz en üstteki siyah yüzeye lazer baskı yöntemi ile uygulanır. Ürün üzerinde yer alan yazılar tamamen kalıcı ve uzun yıllar dayanıklıdır. Sevgiliye Özel Çerçeve Plaket çiziklere ve darbelere dayanıklı akrilik malzemeden üretilmiştir... Sevgilinize romantik bir yılbaşı hediyesi seçeneği olarak aklınızda bulunması gereken bir ürün! 
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz