Sevgiliye Hediye
Hem doğal, hem de Aşk dolu bir duvar saati

Dillere destan aşkınızı Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati ile daha da güçlendirmek ister misiniz? Bu duvar saati son derece şık ve doğal! Ahşap malzemeden yapılmış olan Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati üzerine sizin ve sevgilinizin isimleri yazılıyor, bunun yanında isimlerinizin arasında da sevimli bir kalp figürü ile aşkınız belgelenmiş oluyor.  

Son derece dekoratif ve şık Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati'ne her baktığınız da içinizdeki aşkın daha da alevlendiğini söylemek hiç de abartılı sayılmaz! Çünkü bu duvar saati üzerinde biricik aşkınız ile birlikte sizin isimleriniz ölümsüzleşiyor. Sevgilinize özel günler için kalıcı, doğal ve dekoratif, ömürlük bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati hediye fikirleriniz arasına girmeyi fazlası ile hak ediyor. kare şeklinde tasarlanmış olan bu ürün, duvarlarda son derece şık ve güzel duracaktır. Sevgilinizin sizden kendisine hediye edilmiş olan Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati'ni evinin veya iş yerinin baş köşesine asacağından kimsenin şüphesi yok.

Ürün hakkında bilgi: Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati 30x30 cm ebatlarındadır. Ürün 1 adet AA pil ile çalışmaktadır. Bu şahane duvar saatini kişiye özel hale getirmek için "sepete ekle" butonu üzerindeki bölüme gerekli bilgileri yazmayı unutmayınız. Bu arada Kişiye özel ürünlerin 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edildiğini hatırlatmak isteriz. 


Hediye Al
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz