Bayan Sevgiliye Hediye
Bu Duvar saatindeki saniyeler aşkınız için dönüyor!

Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati üzerindeki yelkovan ile akrep, aşkınızın etrafında adeta pervane oluyor. Duvar Saati üzerinde sol tarafta yer alan şirin rakamlar ve sağ tarafında yer alan kalbin sağ yarısı bu saati son derece şirin kılıyor. Daha da önemlisi Cam Duvar Saatinin hemen altında ise Aşkınızı İlan edebileceğiniz size özel bir alan yer alıyor. Bu alana istediğiniz sevgi mesajlarını yazdırabiliyorsunuz.

Yaklaşan sevgililer gününde kız arkadaşınıza güzel bir hediye sürprizi yapmak isterseniz, aşkınızı temsil eden bu harika saat sizin için iyi bir hediye tercihi olabilir. Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati üzerine sevgilinize sevgililer günü için iletmek istediğiniz özel mesajı da kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bir de bu saat üzerine sevgilinizin ismi de eklenince ortaya inanılmaz güzel bir hediye çıkıveriyor.

Ürün hakkında bilgi: Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati 27 cm çapındadır. Ürün 1 adet AA pil ile çalışmaktadır. Bu şahane duvar saatini kişiye özel hale getirmek için "sepete ekle" butonu üzerindeki bölüme gerekli bilgileri yazmayı unutmayınız. Bu arada Kişiye özel ürünlerin 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edildiğini hatırlatmak isteriz.

Hediye Al
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz