Sevgiliye HediyeSevgililer için özel bir Duvar Saati! 

Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati kalbinizdeki aşkı duvarlara taşıyor. Bu özel duvar saatinin üzerinde sevgi var ve dolu dolu aşk var! Bir yanda sizin ve sevgilinizin isimleri ve fotoğrafınız, diğer yandansa sevgilinize iletmek istediğiniz özel mesajınız bu duvar saatini öteki sıradan duvar saatlerinden ayırıyor! Harika ve aşk dolu teması ile son derece güzel tasarlanmış olan Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati özel günlerde sevgilinize hediye ed,ilmek üzere sizi bekliyor. 

Yaklaşan sevgililer gününde kız arkadaşınıza güzel bir hediye sürprizi yapmak isterseniz, her saat başının kırmızı kalp ile temsil edildiği bu harika saat sizin için iyi bir hediye tercihi olabilir. Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati üzerinde görmeyi en çok arzuladığınız fotoğrafınız yer alacak şekilde hazırlanıyor. Ayrıca, sevgilinize sevgililer günü için iletmek istediğiniz özel mesajı da kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bir de bu saat üzerine isimleriniz de eklenince ortaya inanılmaz güzel bir hediye çıkıveriyor.

Ürün hakkında bilgi: Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati 27 cm çapındadır. Ürün 1 adet AA pil ile çalışmaktadır. Bu şahane duvar saatini kişiye özel hale getirmek için "sepete ekle" butonu üzerindeki bölüme gerekli bilgileri yazmayı unutmayınız. Bu arada Kişiye özel ürünlerin 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edildiğini hatırlatmak isteriz. 


Hediye Al
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz