Üzerinde isimlerinizin yazılı olacağı son derece zarif bir yüzükle evlilik teklifinizi daha da değerli hale getirebilirsiniz.

Kişiye Özel Pırlanta Tektaş Yüzük
Üzerinde isimlerinizin yazılı olacağı son derece zarif bir yüzükle evlilik teklifinizi daha da değerli hale getirebilirsiniz. Evlilik kararı almak hem erkek, hem de bayan için başlı başına zor bir süreç... Ancak bu dağ gibi gözüken zorluğu, "Aşk" dediğimiz duygu ancak kolaylıkla aşabiliyor. Aşık olduğunuz, mutlu bir geleceğe "evetttt" diyerek adım atmak istediğiniz ve bir ömrü Onunla yaşlanarak geçirmek istediğiniz sevgilinize unutamayacağı bir evlilik teklifi yapmaya mı hazırlanıyorsunuz? O halde kız arkadaşınızın yüzük parmağına çok yakışacak İsim Yazılı Pırlanta Tektaş Yüzüğe ne dersiniz? İsim Yazılı Pırlanta Tektaş 0,04 karat pırlantası ile hem çok zarif, hem de çok anlamlı bir yüzük.
Satın Almak İçin Tıkla
Hayatınızın en önemli, kararında İsim Yazılı Pırlanta Tektaş yanınızda ve sizin en büyük yardımcınız olacak. Evlilik tekliflerinin olmazsa olmazı tektaş yüzük, bu sefer tamamen isimlerinize özel hazırlanıyor. Evlenme teklifi yaparken sevgilinizi, evliyseniz eşinizi oldukça mutlu ve bahtiyar kılacak İsim Yazılı Pırlanta Tektaş Yüzük, uygun ve ucuz fiyatı ile karşınızda. İçerisine isimlerinizin oldukça şık yazılacağı İsim Yazılı Pırlanta Tektaş gümüş ve üzerinde 0,04 karat pırlantaya sahiptir. Sevgilimin yüzük parmağına uyar mı diye endişe etmenize de gerek yok, çünkü bu özel yüzüğün 9'dan 21'e kadar tüm numaraları bulunuyor. 
İsim Yazılı Tektaş Yüzük Modelleri
Sipariş vermeniz halinde İsim Yazılı Yüzük, şık hediye kutusu ve mücevher sertifikası ile birlikte adresinize gönderiliyor. 
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

1 Bu Konudaki Yorumlar

  1. Yüzüğü çok beğendim fiyatı ne kadar acaba yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil