Sevdiklerinize özel günlerde harika sürprizler yapabileceğiniz kişiye özel puzzle modelleri burada. Tüm parçalar bir araya geliyor ve ortaya sevdiklerinize özel hazırladığınız mesajınız çıkıyor.

Mesajlı Puzzle
Sevdiklerinize özel günlerde harika sürprizler yapabileceğiniz kişiye özel puzzle modelleri burada. Tüm parçalar bir araya geliyor ve ortaya sevdiklerinize özel hazırladığınız mesajınız çıkıyor. Üzerine mesaj yazdırabileceğiniz veya fotoğraf baskısı yaptırabileceğiniz puzzle'lar ile en eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. İster sevgilinize evlenme teklifinizi, ister en yakın dostunuza doğum günü kutlama mesajınızı, isterseniz de sevgililer gününde erkek arkadaşınıza en romantik sürprizleri kişiye özel puzzle ile yapabilirsiniz. 

Sevdiklerimize orijinal sürprizler yaparak, hem onlara duyduğumuz sevgimizi göstermek, hem de en özel anlarımızı unutulmaz kılmak isteriz. Eğer bugüne kadar sevdiğiniz kişilere henüz puzzle sürprizi yapmadıysanız, sizi temin ederiz ki, hem kendinizi hem de sevdiklerinizi bu olağanüstü keyiften mahrum bırakıyorsunuz demektir. Aşağıda hediye fikirlerimiz içerisinde öneri olarak sunduğumuz kişiye özel puzzle'lar ile duyhu dolu anlar ve muhteşem sürprizler sizi bekliyor. Seçeceğiniz modele bağlı olarak, üzerine fotoğraf baskını yapabiliyor veya dilediğiniz mesajı yazdırabiliyorsunuz. Mesela sevgilinize ilişkinizin birinci yıldönümünde üzerinde "Seni çok Seviyorum" yazılı kişiye özel puzzle armağan ederek gününüzü sonsuza kadar unutulmaz kılabilirsiniz. Ya da eşinize evlilik yıl dönümünüzde benzer bir şekilde etkileyici bir armağan hazırlayabilirsiniz. Peki o halde öve öve bitiremediğimiz kişiye özel puzzle modellerine hemen geçiş yapalım.

Sürprizlerle Dolu Kişiye Özel Puzzle Modelleri


Kişiye Özel puzzle

Kişiye Özel Kalp Kutuda Kalp Puzzle


Kalp kutu içerisinde yine kalp şeklinde tasarlanmış olan bu puzzle sevgilinize çok özel hediyelerden biri. Çünkü birincisi olağanüstü romantik bir tasarıma sahip, ikincisi ise sevgilinize yaşatacağı eşsiz sürpriz ile gönlüne yaht kuracağınız özel bir hediye. Kalp Puzzle, sizi sevgilinize karşı hediye konusunda asla mahcup etmeyecek en özel armağanlardan biri. Hislerinizi dillendirebileceğiniz, duygularınızı sevgilinize anlatabileceğiniz ve hatta evlilik teklifi yapabileceğiniz Kişiye Özel Kalp Puzzle, kalp kutusuyla da oldukça dikkat çekici. Parçalara bölünmüş olan kalp, bir araya geliyor ve ortaya sizin belirleyeceğiniz o özel mesaj çıkıyor. Düşünebiliyor musunuz, "Seni Çok Seviyorum Benimle Evlenir misin?" romantik teklifi kişiye özel puzzle dışında daha özel, daha sürpriz dolu hangi hediye ile gösterilebilirdi? Kırmızı kalp şeklindeki kutusunda sunulan Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle’ın içinde 2 adet de kalp çikolata bulunuyor. 

Kişiye özel Puzzle

Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle


Kalbinizin her bölgesinde, hücrelerinize kadar aşkı sirayet etmiş biri varsa o da sevgiliniz. Kalbinizi 99 parçaya ayırsak ve her parçasında yine "Seni Seviyorum" diye aşkını haykıran parçalara rastlarız. Tıpkı 99 parçadan oluşmuş olan bu yapboz gibi. Kız arkadaşınıza doğum gününde etkileyici bir sürpriz yapmaya hazır mısınız? Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parçadan oluşan Puzzle, tüm özel günlerin en kusursuz hediyesi. Üzerine dilediğiniz fotoğrafın baskısının yapılacağı yapbozu sevgilinize mutlaka hediye edin. Bu hediye ile sevgilinize de sevdiklerinize de yapabileceğiniz sürprizler hayal gücünüz ile sınırlı. İstediğiniz tüm sürprizler için kişiye özel puzzle'lar emrinize amade. Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle’ın tüm parçaları bir araya geldiğinde, yaşanacak mutluluk, duyulacak heyecan paha biçilemez. Orijinal bir evlilik teklifi yapmak için, doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü, yıl dönümü kutlama için romantik puzzle'lar tam size göre. 

kişiye özel puzzle

Sevgiliye Özel 27 Parça Kalp Puzzle


Sevgilinizin kalbindeki yerinizi sağlamlaştırmak için etkileyici sürprizler her zaman iş görür. İşte bu sürprizlerden biri ile karşınızdayız. Üzerine göndereceğiniz fotoğrafın baskısı yapılacak olan ve tam 27 parçadan oluşacak olan sevgililere özel kalp puzzle ile mutluluktan sevgilinizin ayaklarını yerden kesin. Sevgiliye Özel 27 Parça Kalp Puzzle üzerinde yer alan her parçada yalnızca siz varsınız. Yapbozun tüm parçaları bir araya geldiğinde ise tüm güzelliği ile aşkınız ortaya çıkıyor. Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak ya da sevgililer gününde benzersiz bir sürpriz yapmak, geleceğe hoş bir hatıra bırakmak isterseniz bu puzzle tam da aşkınız için tasarlanmış bir armağan. 

Kişiye özel puzzle

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


Göndereceğiniz fotoğraflar birbirinden bağımsız 130 parçaya bölünsün ve tüm parçalar bir araya toplandığında ise mutluluğun resmi ortaya çıksın! Hangi fotoğrafın yapboza dönüşmesini istiyorsanız gönderin, puzzle haline gelsin ve tüm parçalar orjinal fotoğrafı ile birlikte kdife kalp kutu içerisine konsun. hayatınıza eğlence, ilişkinize heyecan, sevdiklerinize unutamayacakları bir sürpriz yaşatmak için bu kişiye özel puzzle'lar tam size göre. 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle ile dilediğiniz herhangi bir fotoğrafı yapboz haline rahatlıkla getirebiliyorsunuz. 130 parçaya bölünecek olan fotoğrafınız kalp şeklindeki şık bir hediye kutusuna konuyor ve yıllarca unutulmayacak değerli bir hediyeye dönüşüyor. 

Ucuz kişiye özel puzzle

Sevgiliye Özel Fotoğraflı 40 Parça Puzzle


Ucuz ve hesaplı fiyatı ile bu puzzle'ler en başta sizi, sonrasında ise bu mükemmel sürprizi yapacağınız sevdiklerinizi mutlu ediyor. Tüm sevdiklerinize, en eğlenceli, en heyecanlı sürprizleri küçük parçalardan oluşan Puzzle'lar ile yapabilirsiniz. Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı 40 Parça Puzzle'ın her parçasında aşk var! Sevgilinize hem bir hatıra, hem de hoş bir armağan vermek için 40 parçadan oluşan bu mükemmel hediyeye daha yakından bakabilirsiniz. Masasının üzerinde her an bakacağı hem dekoratif, hem de anlamlı bir armağan!
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz