Romantik bir akşam organize edebilir ve ufak bir el yapımı hediye yapabilirsiniz. Hem bütçesi daha düşük olacaktır hem de sevgiliniz için değeri paha biçilemez olacaktır.

Kolay El yapımı hediyeler
Sevgilinize güzel bir hediye almak ve onun yüzünü gülümsetmek istiyorsunuz fakat bir fikir bulamıyorsunuz. Alacağınız bir parfüm veya cüzdan çok klasik ve fazla kaçıyor olabilir. Biraz daha özel bir hediye arıyor olabilirsiniz. Gelin size bir tavsiye verelim... Neden bu hediyeyi kendini hazırlamıyorsunuz? Romantik bir akşam organize edebilir ve ufak bir el yapımı hediye yapabilirsiniz. Hem bütçesi daha düşük olacaktır hem de sevgiliniz için değeri paha biçilemez olacaktır. Böylece hem güzel bir gece hem de özel bir hediye hazırlamış olursunuz. Biraz romantizme kim hayır der ki? Hediye bulamıyorum diye telaşlanmayın. Biz, sizin için harika fikirleri bir araya getirdik. Ufak bir liste oluşturduk. Buradan inceleyerek sevgilinize en uygun hediyeyi bulabilirsiniz. Sevgiliye Hediye artık bu liste ile çok daha kolay bir arayış haline gelecek. İşte sizin için bulduğumuz fikirler...


Atıştırmalık Şekerlerden Pasta Yapımı

İşte size harika bir fikir... Sevgiliniz şeker ve çikolata seviyorsa bu hediye gerçekten tam da ona göre olacaktır. Yapımıysa son derece kolay. İlk yapmanız gereken şey bir markete gitmek ve bir sürü lolipop ile çikolata almak olucak. Lolipopların tadını farklı farklı seçmenizi tavsiye ederiz. Böylece daha renkli bir görünüm olacaktır. Unutmayın ki sevgilinizin bu şekerlerin hepsini bitirmesine engel olmalısınız :) Aynı zamanda yuvarlak ve büyük bir süngere ihtiyacınız olucak. 
Bu süngerin çevresini kahverengi bir karton veya el işi kağıdı ile kaplamalısınız. Daha sonrasında aldığınız çikolataları bir yapıştırıcı yardımı ile bu daire şeklindeki süngerin üzerine yerleştirdiğiniz el işi kağıtlarına yapıştırmaya başlamalısınız.
en güzel sürpriz hediye sevgiliye
Sonrasında ise lolipopları süngere saplamalısınız. Böylece son aşamada kocaman şekerden bir pasta elde edeceksiniz. Sevgiliye Hediye için daha iyi bir fikir olabilir mi? Sizce de son derece tatlı bir hediye değil mi? :)


El Yapımı Harika Bir Yıl Dönümü Hediyesi

Sevgilinizle yıl dönümüzünü mü kutluyorsunuz? Yıl dönümünüz için süper bir fikre ne dersiniz? Bu hediyeyi anlatırken bahsedeceğim rakam tabi ki kaçıncı yılınızı kutladığınıza bağlı olarak değişecektir. Bu hediyeyi yaparken bir adet çerçeveye ve fotoğraflara ihtiyacınız olacak. Aynı zamanda tahtadan yapılmış bir numaraya ihtiyacınız olacak. Bunu ahşap üzerine çalışan ufak marangozhanelerden bulabilirsiniz. 
Fotoğraflarınız bir araya getirin ve sevgilinizle en çok beğendiğiniz fotoğrafları gidip bir fotoğrafçıda bastırın. Daha sonrasında bir yapıştırıcı yardımı ile hazırladığınız tahtadan yapılmış rakamın üzerine yapıştırın. Sonrasında bu rakamı çerçevenin içerisine yerleştirin. Oldukça romantik bir hediye olacaktır. Aslında bu hediyeyi bir tahta üzerine yapmasanız da olur. Ama tahta üzerine yaparsanız çok daha sağlam olacaktır. Dilerseniz sadece fotoğrafları birbirlerine yapıştırarak da rakamı oluşturabilirsiniz. 

Seni Sevmemin 52 Nedeni Sevgi Kartları

Sevgilinize kartlar hazırlayabilirsiniz. Ama bu kartlar sizi biraz zor duruma sokabilir diyebiliriz. Sevgilinize onun istediği şeyleri yapmanıza yarıayacak ufak çekler hazırlayın. Bir karton üzerine çeşit çeşit yazılar yazabilirsiniz ve ufak resimler de çizerek bunları sevgilinize hediye edebilirsiniz. 
Örneğin bir kartonun üzerine ‘’ Senin seçeceğin bir filmi izleyeceğiz ve bütün gece uyumadan ne istersen yapacağım.’’ Yazabilirsiniz. Bir diğer karta ‘’ Senin seçtiğin bir gün ellerimle sana yemek yapıcağım’’ yazabilirsiniz.
el yapımı kişiye özel hediye
Sevgiliye Hediye seçenekleri arasındaki en güzel seçeneklerden biridir bu aslında. Ona hem istediği her şeyi yapmak için bir fırsat vermiş oluyorsunuz hem de hazırlaması son derece kolay. 

Ona Ufak Hediyelerle Romantik Sürprizler Yapın

Bu hediye biraz daha fazla uğraşanızı gerektirebilir. Ufak ufak hediyeler alabilirsiniz. Mesela ufak bir çikolata, küçük bir yüzük, küçük bir kolye, belki bir resminizi bastırabilirsiniz. Bu iş için ihtiyacınız olan şeyler minik minik hediyeler ve renkli zarflar olacaktır. Zarfların üzerlerine çeşitli yazılar yazın. Mesela o zarfı hangi gün açması gerektiğine dair notlar düşün. Örneğin "Bunu kötü bir gün geçirdiğinde aç" veya  "Bunu çok canının sıkıldığı bir günde aç" gibi notlar düşün. 
Daha sonrasında zarfların içerisine hazırladığınız hediyeleri yerleştirin. Yaklaşık 10 tane zarf hazırladığınızdan emin olun ve daha sonrasında sevgilinize hediye edin. Sevgiliye Hediye için oldukça tatlı bir fikir olan bu zarf fikri sevgilinizi çok mutlu edecektir. Bu tip hediyeler biraz zahmet gerektirebilir. Fakat uğraştığınıza değecektir. Bu hediyeleri verirken aynı zamanda güzel romantik bir ortam da hazırlayabilirsiniz. Böylece daha hoş ve anlamlı bir şekilde hediyenizi sevgilinize verebilirsiniz. 

50 Adet Sevgi Mesajlarından Örülü Aşk Kutusu

İşte size harika bir fikir! Bu hediye için öncelikle bir kutu almalısınız. Bu kutunun ahşap ve renkli bir kutu olmasına özen gösterin. Böylece daha romantik bir hava yakalayabilirsiniz. Kağıtları şeritler halinde kesin. Sonra bu şeritlere yazılar yazın. Yazılarda sevgilinizin en sevgiyi huylardan bahsedin. Her kağıda başka bir huy yazın. 
Kutunun üzerine de bir boya ile senin hakkında sevdiğim 50 şey yazın. 50 farklı şerit hazırlayın. Bu 50 şeridin her birinde farklı huylarından bahsedin ve şerit halindeki kağıtları kutunun içerisine koyun. Sevgiliye Hediye seçenekleri arasında bulunan en güzel hediyelerden biri olan bu kutu sevgilinizi gerçekten çok mutlu edecektir. 


El Yapımı Sevgiliye Aşkın Küpesi

Sevgilinize bir küpe veya kolye hediye etmeye ne dersiniz? Alacağınız bir kolye ucunun üzerine biraz yapıştırıcı koyun daha sonrasında bir sahil kenarından kum alın ve bu kumları boya ile boyayın. Boyadığınız kumları yapıştırıcı ile bu kolye ucuna yapıştırın. Kum yerine ufak kristal parçaları da kullanabilirsiniz. Bu parçaları dilerseniz takı mağazalarından bulabilirsiniz. Böylece kolyenize son derece parlak bir görünüm kazandırmış olursunuz. Daha sonrasında bu kolye ucuna hoş bir zincir takabilir ve sevgilinize hediye edebilirisiniz. Sevgiliniz de ona verdiğiniz bu hediyeyi daima üzerine taşıyarak her anında sizi hatırlayabilir. 

Ufak Bir Albüme Ne Dersiniz?

Sevgilinizi zamanda bir yolculuğa çıkartmaya ne dersiniz? Bu hediye son derece hoş ve özel bir hediye olacak. Birlikte çektiğiniz tüm resimleri bir araya getirin. Hepsini bir fotoğrafçıda veya gerekli ekipmamnınız varsa evinizde basın. Daha sonrasında bu fotoğraflardan ufak bir el albümü oluşturun. Yanlarında delik açıp tüm fotoğrafları arka arkaya sıralayarak içlerinden büyük bir anahtarlık halkası geçirin. Böylece resimlerden ufak bir albüm elde etmiş olacaksınız. Aynı zamanda bu albüm için kartondan bir kapak yapmayı da unutmayın. 
Hatta dilerseniz resimlerin boyutlarına uyacak kartonlar kesip araya ufak ufak notlar da yerleştirebilirsiniz. Böylece daha romantik bir görüntü elde edebilirsiniz. Albümün içine tüm çektiğiniz resimleri koymayı unutmayın. Ona birlikte yaşadığınız tüm anları hatırlatmak için buna ihtiyacınız olacak. Albümün bir diğer özelliği ise devamlı yeni resimler eklenebiliyor olması olacaktır. Anahtarlık halkasının alabildiği kadar fotoğraf yerleştirebilirsiniz. Böylece devamlı yeni anıları da içerisine ekleme imkanınız olur. Sevgiliniz bu hediyeye bayılacak!


Sevimli Ayıcıklı Romantik Bir Kart Hazırlayın

Sevgiline bir sevgi kartı hazırlayın. Bu hediye için birkaç tane farklı renkteki kartona ihtiyacınız olacak. Kartonları kalp şeklinde veya farklı şekillerde kesebilirsiniz. Bir bir ayı yaptık ve bu ayının da kucağına bir kalp yerleştirdik. Daha sonrasında ise bu kalbin üzerine seni işte bu kadar çok seviyorum gibisinden bir not yazdık. Sizler de dilediğiniz farklı şekilde sevginizi ifade edebilirsiniz. Yarattığınız şekli beyaz bir kartona yapıştırın. Kartonu açılır kapanır şekilde ayarlayın. Böylece sevgiliniz kartı açabilir ve içerisindeki yazıyı da okuyabilir. Dilerseniz bir hediye alabilir ve bu kartı onun üzerine de yerleştirebilirsiniz. 

Romantik Notlarınızdan Kalp Aşk Aynası

Sevgilinizin evine girebiliyorsanız bu hediyeyi onun için hazırlayabilirsiniz. Daha doğrusu ufak bir sürpriz de diyebiliriz buna. Bu sürprizi yapmak aslında son derece basit. Öncelikle post-it almanız gerekiyor. Kalp şeklinde olması çok daha hoş ve avantajlı olacaktır. Sevgiliye Hediye seçenekleri arasından romantizm özelliği ile sıyrılan bu sürpriz sevgilinizi son derece şaşırtacaktır. Hazırladığınız post-itlerin üzerine ayrı ayrı hoş cümleler yazın. Daha sonrasında bu hazırladıklarınızı toplamında kalp şeklini oluşturacak şekilde aynanın üzerine yapıştırın. Böylece sevgiliniz gelip aymaya baktığında oldukça hoş bir sürpriz ile karşılaşacak ve son derece şaşıracaktır. 

Kitap İçinde Yüzük

İşte bu hediye hediyelerin en özeli olabilir. Dışı eskitilmiş gibi görünen bir defter almalısınız. Bu defterin içerisinde kalp şeklinde bir boşluk yaratın. Ama özellik aslında defterde değil. Özellik içerisindekini de. Gerçekten sevgilinize özel bir hediye vermeyi planlıyorsanız bir yüzük alabilirsiniz. Bu yüzüğün maddesi hiç önemli değil. Buradaki önem tamamen anlamında. Yüzüğünüzü hazırladığınız defterin içerisine yerleştirin. Böylece sevgiliniz defteri açtığı zaman içerisinden çıkan yüzük ile çok şaşıracak. Defterin içini bir makas veya keskin uçlu bir bıçak yardımı ile oyabilirsiniz. Bu şekilde daha derin bir görüntü elde edersiniz. Aynı zamanda üç boyutlu bir görüntü karşınıza çıkacak. Defterin içerisine kalp şeklindeki derinliğin üzerine bir kaç kelime not alabilirsiniz. Böylece birkaç güzel cümle ile defter de hatıra olarak saklanabilir. 
Tüm bu hediyeleri sevgiliniz için özel hazırlayabilirsiniz. Emin olun Sevgiliye Hediye için en romantik ve en hoş hediyeler bunlar olacaktır. Mağazalardan alacağınız herhangi bir hediyeden çok daha özel ve çok daha etkileyici olan tüm bu hediyeler sevgilinizi çok mutlu edecektir. Sizde sevgilinize bir hediye hazırlamak istiyorsanız şimdiden işe koyulmalısınız. Bu muhteşem fikirlerden hangisini yapmak istediğinize karar vermelisiniz. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz