Çok sevdiğiniz kardeşinize özel günlerde mutluluk veren hediyeler almak istemez misiniz? Kız kardeşe alınabilecek hediye fikirleri burada.

kız kardeşe ne hediye alınır
Kız kardeşi olanlar, büyük bir şansa sahiptir. Her zaman yanınızda olan, sizi seven ve her şeyini paylaşan bir kız kardeşiniz varsa, sizde bu şanslı insanlardan birisiniz. Sizden büyük veya küçük olan kız kardeşinizle geçirdiğiniz zamanların tarifi yoktur. Çocukluk anılarınız, kıyafetleriniz, yedikleriniz ve daha birçok şey kız kardeşiniz ile ortaktır. Çok sevdiğiniz kardeşinize özel günlerde mutluluk veren hediyeler almak istemez misiniz? Hem anılarınızı hatırlatan, hem de hayat boyu saklanan hediyeler ile kız kardeşinizi bir kez daha mutlu edebilirsiniz. Yanınızda olduğunuzu, onu çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi bilmesi oldukça güzel ve anlamlı olacaktır.

kız kardeşe hediye

ETSY - Kız Kardeşe Doğum Günü Hediyesi


Kız kardeşiniz ile çocukluk yıllarınıza döndüğünüzde her doğum gününde birlikte mum üflediğinizi hatırlarsınız. Kız kardeşler, birbirlerinin doğum günlerini asla unutmaz ve her zaman birlikte kutlar. Doğum gününde kardeşinizin yanında olmamıyorsanız da ona hediye göndererek değer verdiğinizi hissettirmelisiniz. Kız kardeşe doğum günü hediyesi fikirleri arasında ikinizin de oldukça hoşuna gidecek ürünler yer alıyor. Fotoğraf albümlerinden takılara kadar her ürün, özel görünümü ile kardeşinize sizi hatırlatıyor. 

kardeşe el yapımı hediyeler

Kız Kardeşe El Yapımı Hediyeler


Doğum gününde alacağınız hediyenin kardeşinize özel olarak tasarlanmasına özen gösterebilirsiniz. Aynı zamanda doğum tarihi, isim ve fotoğrafların yer aldığı birbirinden farklı tasarımlar, görünümleri ile oldukça beğeniliyor. Kız kardeşe alınabilecek en güzel hediyelerden biri de çocukluk anılarınızı anımsatan ürünlerdir. Bunlar minyatür bir hayal bahçesi veya küçük vosvos araba olabiliyor.

kız kardeş için hediyeler

Kızlara Özel Yılbaşı Hediyeleri


Yılbaşı, çok sevdiğiniz kız kardeşinize hediye almak için oldukça güzel bir gündür. Yeni bir yılın umutlar ile karşılandığı yılbaşı gecesinde sevdiklerinizi mutlu etmeniz, sizi de büyük bir mutluluğa boğacaktır. Yeni yılın ilk gecesini geçirirken kardeşleriniz yanınızda veya uzakta olabilir. Her iki durumda da ona sürpriz bir hediye alarak mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Kızlara özel yılbaşı hediyeleri, oldukça geniş bir yelpaze içeriyor. Yılbaşı figürlerinden oluşan ürünler, bu hediyelerin başında geliyor. 

kız kardeş hediyeleri

Kız Kardeşe Ne Hediye Alınır?


Takı, albüm, kupa, kalem, cüzdan ve ayıcık gibi ürünler de sizin için en iyi alternatifleri oluşturuyor. Üzerinde isim, tarih veya mesaj yer alan hediyeleri de tercih edebilirsiniz. Ayrıca, fotoğraflardan oluşan hediyeler, en güzel anıların bir göstergesi oluyor. Yılbaşı hediyeleri arasından en doğru seçimi yapmak ise size kalıyor.

kız kardeşe hediye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Kız kardeşe veya arkadaşa alınabilecek hediyelerin başında birbirinden şık takılar yer alıyor. Kız kardeşinizin doğum günüde veya yılbaşında ona istiridye içinde gerçek inci kolye hediye edebilirsiniz. Her zaman boynunda taşıyacağı bu şık ve özel kolye, kardeşinizin beğenisini alacaktır. Böylelikle kardeşiniz kolyeyi her taktığında sizi hatırlayacaktır.

kardeşime ne hediye alabilirim

Yaşayan Kolye Beyaz Papatya


Son dönemlerin en gözde takılarından biri, yaşayan papatya kolyelerdir. İçerisindeki canlı papatya, sevginin her zaman yaşadığını göstererek büyük bir anlam taşır. Kız kardeşlerin doğum gününde tercih edebileceği bu kolye, unutulmaz bir hediyeye imza atıyor. Masumiyetin simgesi olan beyaz papatya kolye, kıyafetlere de çok yakışıyor. Kız kardeşinizi veya kardeşiniz kadar çok sevdiğiniz arkadaşınızı bu hediye ile mutlu edebilirsiniz.

kız kardeşime doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Doğum Günü Kartları


Doğum gününde kardeşinize farklı ve orijinal bir hediye almak istemez misiniz? Doğum günü kartları, size farklı bir hediyenin kapılarını açıyor. Üstelik bu kartlar kişiye özel olarak hazırlanıyor. Kardeşiniz için hem özel hem de farklı bir hediye almak isterseniz, bu kartları tercih edebilirsiniz. Kartları doğum günü olan kardeşiniz ile birlikte inceleyebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

kız kardeşe hediye ne alınır

Kişiye Özel Doğduğun Gün Ne Oldu Takvimi


Herkesin alıştığı hediyelerden sıkıldıysanız, sevdikleriniz için farklı bir hediye alabilirsiniz. Kişiye özel doğduğun gün ne oldu takvimi, oldukça farklı bir fikirdir. Kardeşinizin doğduğu gün olan olayları özel bir dil ile anlatan takvim, herkes tarafından çok beğeniliyor. Kardeşinize vereceğiniz bu takvim, onun ne kadar özel olduğunu hissetmesini sağlıyor. Aynı zamanda birçok bilgiyi de beraberinde sunuyor.

kız kardeş için hediye

Kişiye Özel 2’li Vosvos Araba


Çocukluk hayallerinin simgesi haline gelen vosvos arabalar, en güzel hediyeleri oluşturuyor. Kız kardeşinize her zaman saklayacağı ve sizi hatırlayacağı bu arabayı alabilirsiniz. Dilerseniz ikisini de hediye edebilir, dilerseniz de bir tanesini kendiniz saklayabilirsiniz. Üzerinde yazılı olan isimleriniz ise her zaman size kar-deşlik duygusunu hatırlatacak ve kişiye özel olmasını sağlayacaktır.

kız kardeşe alınabilecek hediyeler

Gelin ve Damat Sevgili Tişörtü


Kardeşiniz veya ablanı, evlilik hazırlığı mı yapıyor? O halde siz de bu hazırlığın içerisinde yer alacak bir hediye ile mutlu edebilirsiniz. Gelin ve damat sevgili tişörtü, evlilik yolunda olan çiftler için oldukça güzel bir hediyedir. Bu hediyeyi düğün öncesinde, doğum gününde veya yılbaşında kardeşinize verebilirsiniz. Ti-şörtlerin üzerinde yazılı olan damat ve gelin kelimelerinin yanında çiftin isimleri de yazmaktadır. Bu da he-diyeyi çok daha anlamlı ve özel kılmaktadır.

kız kardeş için güzel hediye fikirleri

Kişiye Özel Portre Karikatür


Mizahi, eğlenceli ve özel bir hediyeye kim hayır diyebilir ki? Kardeşinize, dostunuza veya sevgilinize yaptı-racağınız kişiye özel portre karikatür, büyük beğenisini alıyor. Evin veya iş yerinin en güzel köşesinde yer alan bu karikatür için bir fotoğraf seçmeniz yeterlidir. Daha sonra sahibine, özel bir günde armağan edebilir ve onu mutlu edebilirsiniz. Yılbaşı ve doğum günü, bu armağan için idealdir.

kız kardeş hediyeleri

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Kalpli ve çikolatalı hediyeler, yalnızca sevgililer için değildir. Kız kardeşiniz için de birbirinden lezzetli çikolataların bulunduğu kırmızı kalp kutu hediye edebilirsiniz. Üstelik her çikolatanın üzerinde seçtiğiniz özel bir fotoğrafınız ve mesajınız yer alıyor. Çikolatalar için çocukluğunuzdan kalan bir fotoğraf tercih ede-bilirsiniz. Çikolataların lezzeti ve hediyenin özel tasarımı, kardeşinizi mest edecektir.

kız kardeşe doğum günü hediyesi

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


Kız kardeşinizin en özel gününde yanında olarak ona özel bir hediye vermelisiniz. Eğer uzaktaysanız, bu mesafeyi de özel hediye ile ortadan kaldırabilirsiniz. Kişiye özel olarak tasarlanan fotoğraf baskılı puzzle, kardeşinizin çok hoşuna gidecektir. Bu puzzle üzerine ikinizin veya aileniz ile olan bir fotoğrafı seçebilirsiniz. 130 parçadan oluşan puzzle, tamamlandığında özel, duygusal ve bir o kadar da mutluluk veren bir görünüm ortaya çıkaracaktır.

kız kardeşime sürpriz hediye

İsme Özel En Başarılı Kişi Hediye Sepeti


Sevdiklerinizin başarılarını tebrik etmek için hediyeleri kullanabilirsiniz. Her başarı, takdir etmeye değerdir ve kişiye kendini değerli hissettirir. Siz de yakınlarınızın başarılarını takdir etmek için özel olarak tasarlanan bu hediye sepetini tercih edebilirsiniz. Kupa bardak, plaket, madalyan ve ödül kupası içeren sepet, başarıyı çok daha yüceltmektedir. Ürünlerin üzerinde yazılı olan isim, kişiye ait olduğunun bir göstergesi oluyor.

kız kardeş hediyeleri

Fotoğraf Baskılı Metal Bileklik


Kadınlara alınabilecek hediyelerden biri de özel bileklik modelleridir. Üzerinde fotoğraf baskısı olan metal bileklik, özel ve kaliteli görünümü ile kadınların beğenisini kazanıyor. Dostunuz veya kardeşinize alabilece-ğiniz bileklik modelinden, kendinize de yaptırarak aynı fotoğrafı taşıyabilirsiniz. Bu da kardeşliğinizin her zaman devam edeceğini gösterir ve sizi mutlu eder. Aynı zamanda uzak kaldığınız zamanlarda da size birbi-rinizi hatırlatan hoş bir üründür.

kardeşe hediye

Kişiye Özel Siyah Foto Kitap Albüm


Kişiye özel olarak tasarlanan albümler, her zaman büyük bir anlam taşımaktadır. Sevgililerin, kardeşlerin ve yakın dostların birbirine alabileceği bu albüm, en güzel anıları size sunuyor. Siz de sevgiliniz, kız kardeşiniz veya çocukluk arkadaşınıza seçtiğiniz fotoğraflar oluşan özel tasarımlı albümü hediye edebilirsiniz. Toplam 17 fotoğraftan oluşan albümün en önemli özelliklerinden biri de üzerinde mesajınızın yer almasıdır. Bu al-büm, her şeyden önce size ve sevdiğinize özel olarak tasarlanmaktadır.

kardeşe hediye fikirleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Fotoğraf içeren hediyelerin anlamı her zaman diğer hediyelere göre daha fazladır. Annenize, sevdiğinize, arkadaşınıza ve kardeşinize, fotoğraflı hediyeler alarak büyük anlam taşıdıkları gösterebilirsiniz. Kardeşinize hediye edeceğiniz kişiye özel fotoğraflı kalp masa saati, büyük bir anlam ifade edecektir. Çocukluktan kalan bir fotoğrafınızı, saatin üzerinde yer alması için tercih edebilirsiniz. Bu fotoğraf, size uzun yıllar boyunca çocukluğunuzdaki anıları anımsatacaktır.

kardeşe hediye

Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı


Kitap tutkunlarına alabileceğiniz hediyelerden biri kitap ayracıdır. Ancak sıradan bir ayraç almak yerine kişiye özel film şeridi kitap ayracını tercih etmelisiniz. Fotoğraflardan oluşan bu kitap ayracı, özel ve anlamlı tasarımı ile kitap okumayı seven kardeşiniz tarafından çok beğenilecektir. Ayracın üzerinde yer alan 3 ayrı fotoğrafı, birlikte paylaştığınız anılar arasından seçebilirsiniz. Böylelikle hem geçmişe gitmiş hem de kulla-nışlı bir hediye seçmiş olacaksınız. Kitap ayracının üzerinde yazılı olan isimleriniz ise size kardeşliğin bir armağanı oluyor.

kardeşe etkileyici hediyeler

925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye


Takılar, kadınların en gözde aksesuarlarıdır. Özellikle kolye, bu takıların olmazsa olmazıdır ve her gün kul-lanılır. Sevdiğiniz kadınlara hediye alırken, kolye modellerini incelemeyi unutmamalısınız. Sonsuzluk gümüş kolye, çok beğenilen bir model olarak size hediye fikri oluyor. Kız kardeşinize, dostunuza veya kız ar-kadaşınıza alacağınız kolyeyi, her gün boynunda görmek sizi de çok mutlu edecektir. Kolyeyi, şık tasarıma sahip olan kırmızı kutusunda hediye edebilirsiniz.

kardeşe ne hediye alınır

Tek Kişilik Karakalem Portre Resim


Karakalem resimler, büyük bir el becerisi sonucunda oluştuğu için her zaman taşıdığı anlam da büyüktür. Sevdikleriniz doğum gününde mutlu etmek için özel olarak çizilen karakalem resimini armağan edebilirsiniz. Bu özel hediye için tek yapmanız gereken güzel bir fotoğraf seçmektir. Sonrasında özel al becerisi ile hazır-lanan hediyeyi sevdiğiniz arkadaşınıza veya kardeşinize armağan edebilirsiniz. 

kardeş hediyeleri

İsme Özel Bayan Siyah Deri Cüzdan


Cüzdan modelleri, kadınlar için büyük bir anlam ifade eder. Çantalardan eksik olmayan cüzdanlar için her kadının tercih ettiği model farklıdır. Ancak siyah ve deri cüzdan tasarımlarını beğenmeyen yoktur. Bu nedenle hediye alırken bu model gönül rahatlığı ile tercih edilebilmektedir. Kardeşinize, annenize veya arkadaşınıza alabileceğiniz isme özel bayan siyah deri cüzdan, büyük beğenisini kazanacaktır. Cüzdanın kaliteli tasarımı, üzerinde yazılı olan isim ile bir araya gelerek oldukça güzel bir görünüm oluşturuyor.

Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz