Kendin yap bebeğe el yapımı pratik hediyeler konusu hem anne adaylarının hem de bebek ziyaretine gidenlerin kafasını oldukça kurcalamaktadır. İşte size pratik ve yapımı kolay bebek hediye önerileri.

Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Kendin yap bebeğe el yapımı pratik hediyeler konusu hem anne adaylarının hem de bebek ziyaretine gidenlerin kafasını oldukça kurcalamaktadır.  Bebekler, bu dünyada henüz yeni oldukları ve kimyasal hiçbir ürünle henüz tanışmadıkları için, özellikle el yapımı hediyeler herkes tarafından ilk ziyaret sırasında tercih edilmektedir. Bebekler, genellikle yün ya da boya gibi materyaller ile henüz tanışmamış olduklarından dolayı, seçilecek anti alerjik ve tahrişe neden olmayan ürünler ile hazırlanabilecek olan hediyeler hem anne adayları tarafından beğenilmekte hem de bebekler için rahat bir kullanım sunmaktadır. 

Şıkır Şıkır Tulumlar

Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Kendin yap bebeğe el yapımı pratik hediyeler içerisinde her zaman yerini koruyacak olan ilk seçenek, elbette tulum ve zıbınlardır. Anti alerjik bir kumaş seçimi ile kolaylıkla dikebilir, bebeklerin görünümlerine renk katabilirsiniz. 
Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Aynı zamanda, yine anti alerjik kumaşlar kullanarak ya da penye iplerden yardım alarak çok şık zıbınlar ve pek çok farklı kıyafet de yapabilirsiniz. Özellikle kız bebekler..
Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Ince ipten yapılmış zıbınlar ya da tulumlar, yanı sıra takım halinde yapılmış olan etekler ya da saç bantları gibi pek çok seçenek, el yapımı hediyeler arasında yerini almakta.

Tam Bir Klasik, Patik!

Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Kendin yap bebeğe el yapımı pratik hediyeler kategorisinde yer alan ve asla modası geçmeyecek olan bir diğer seçenek ise kesinlikle minicik ayakları sıcak tutmak için düşünülmüş olan patiklerdir. Patikleri isterseniz patik ipleri ve şişleri ile örebilirsiniz. Ancak bu konuda zorlanıyorsanız, elbette pek çok kolay be pratik modelleri de mevcut. Seçeceğiniz kolay bir modeli hızlı bir şekilde hazırlayıp dilediğiniz şekilde süsleyerek hem anneleri mutlu edebilir hem de bebeklerde kendi dokunuşunuzun izini bırakabilirsiniz. 
Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Patik ipi kullanılacaksa, patiği dikmeden önce içine anti alerjik ya da yumuşak bir kumaştan astar uygulaması yapabilirsiniz. Bu sayede, yalnızca patik giydirilebilir ve bebeklerin minik ayaklarını çorap yükünden de kurtarmış olursunuz. 

Sıcak Bir Battaniye?

Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Kendin yap bebeğe el yapımı pratik hediyeler konusu, aslında bebek hediyesini elde yapmayı düşünen pek çok kişinin kafasını kurcalamakta. Bununla birlikte, örgü bilmiyor ancak illa da örgü bir hediye vermek istiyorsanız, kalın kumaş ipleri ya da anti alerjik makarna yünleri kullanabilirsiniz. Genellikle örgü bilmeyen kişiler tarafından tercih edilen kalın yünlerin örmesi oldukça kolay.
Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Kolunuza geçirerek hızlı bir şekilde örme işlemini tamamlayabilir, beşik içerisine ya da araba üzerine örtülecek bir battaniyeyi hızlıca hazırlayabilirsiniz. Bu şekilde, yeni anne olmuş arkadaşınızı sürekli battaniye aramak ya da taşımak derdinden de kurtarmış olursunuz. 
Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler

Oyuncak Mı Emzik mi?

Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Kendin yap bebeğe el yapımı pratik hediyeler konusu aklınıza takılıyor ancak bir türlü ne hediye hazırlayacağınıza karar veremiyor musunuz? Özellikle el işleri konusunda çok da yatkın olmayan kişilerin sıklıkla tercih ettikleri birkaç seçenek, sizin de işinizi kolaylaştırabilir. Bebeğe henüz isim koyulmamış ise, kız ya da erkek oluşuna uygun olarak boncuklar alabilir ve emzik kullanmayı tercih eden anneler için emzik askısı hazırlayabilirsiniz. 
Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Yeni doğmuş bebek için uygun bir oyuncak bulamıyorsanız ve el işlerine de ilginiz varsa, amigurumi oyuncak modellerinden basit ve hızlı yapılanlardan birini seçebilir ve anti alerjik, tahriş etmeyen özellikteki oyuncak materyalleri yardımı ile hızlı ve kolayca bir oyuncak hazırlayabilirsiniz. 
Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Aynı zamanda kapı süsü, beşik kenarlığı gibi pek çok farklı seçenekten birini de seçebilirsiniz. Beşik kenarlıkları için de yine kalın örgü iplerini kullanabilirsiniz. Kapı süsü için ise yalnızca biraz tüle ihtiyacınız var. Süsleme kısmında tamamen zevkinize göre hareket edebilir, evin bebeğe ayrılmış olan odasını kendi dokunuşunuzla renklendirebilirsiniz. 
Kendin Yap Bebeğe Pratik Hediyeler
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz