Kişiye Özel Hes Kodu Anahtarlık
Kişiye Özel Hes Kodu Anahtarlık

2 yıl öncesine kadar HES kodu diye bir şey hayatımızda yoktu! Ama bugün artık hayatımızın bir parçası. Gittiğimiz hemen her yerde hepimizden toplum sağlığını korumak adına HES kodu soruluyor ya da isteniyor. Üzerine yansıtacağınız isimle ve göndereceğiniz fotoğrafla hazırlanacak olan bu anahtarlık, HES kodunuzu da üzerinde taşıdığı için hızlıca bu tip bir denetim prosedürünü aşmanıza imkan sağlayacak. İster kendiniz için hazırlatabileceğiniz, ister annenize, babanıza, akrabalarınıza özel olarak hazırlatabileceğiniz kişiye özel HES kodu QR kod anahtarlık size özel bir ürün olacaktır. Yazı karakterinden tutun da, anahtarlık üzerine uygulayacağımız en küçük simgeye kadar tasarımlarımızda biz titizliğe ciddi önem veriyoruz. İçimize sinmeyen hiçbir arkadaşa hediye tasarımını sizlerle paylaşmıyoruz. Bu şekilde ziyan ettiğimiz onlarca arkadaşlara anahtarlık olduğunu itiraf etmemiz lazım! Çünkü her zaman sizin yanınızda olan ve çok değer verdiğiniz arkadaşınız, sizin için olduğu kadar bizim için de değerlidir. Dolayısıyla kendisine vereceğiniz hediye, aynı zamanda bizi de temsil ediyordur. Arkadaşlarımıza farklı bir hediye satın almak için mağaza mağaza dolaşmamıza veya bütçemizi zorlayacak şekilde alışveriş yapmamıza gerek yok. Doğum günü hediyesi arkadaşa özel olarak alabileceğiniz kişiye özel anahtarlık çeşitleri dışında çok güzel doğum günü hediyeleri bulunduğu Hediyegurmesi'de sizleri bekleyen harika doğum günü sürprizleri var.


Kişiye Özel Hes Kodu Anahtarlık
Kişiye Özel Hes Kodu Anahtarlık

Şu an arkadaşınız için uzun yıllar etkisini bir gram bile yitirmeyecek çok farklı bir anahtarlığa bakıyorsunuz. Hediyegurmesi butik hediye dükkânında karşılaşacağınız tüm ürünler ve bütün kişiye özel anahtarlıklar gördüğünüz üzere şahane tasarım ürünler. Burada arkadaşıma doğum günü için başka hangi opsiyonlara sahibim diyorsanız mesela; kahve severler için kişiye özel kahve fincanlarından, bardak altlıklarına; konsept hediye kutularından anı çerçevelerine, anahtarlıklardan kurabiyelere kadar birçok etkileyici doğum günü hediyesi siparişlerinizi bekliyor. Arkadaşa en farklı hediye mi dediniz? 6,5 x 4 cm ölçülerinde tasarlanan bu rengârenk ve eğlenceli anahtarlık üzerindeki kişiselleştirme detaylarıyla harika ilkbahar sabahı formatıyla karşılayacak arkadaşınız.

Kişiye Özel HES Kodu Anahtarlık Özellikler

1 -) Ürün sert pleksi malzemeden hazırlanmıştır.
2 -) Anahtarlık kenarları oval şekilde yumuşak geçişli ve kare şeklinde olup, kişiye özel bir anahtarlık modeli olarak sıfırdan hazırlanmaktadır.
3 -) Anahtarlık üzerine kaliteli baskı tekniği ile kişiselleştirme yapılmaktadır. Baskı dayanıklı olup, uzun yıllar anahtarlık üzerinden silinmeden kalıyor.
4 -) Anahtarlık 6,5 X 4 cm ölçülerinde ve 3 mm kalınlığındadır.
5 -) Bu anahtarlık modelini Arkadaşınıza özel hale getirebilmemiz için siparişiniz esnasında Sepete Ekle butonu üzerindeki kişiselleştirilmesi gereken kısımları lütfen doldurunuz!
6 -) Kişiye Özel HES Kodu Anahtarlık haftaiçi saat 14.00'a kadar vereceğiniz siparişlerde aynı gün kargoya teslim edilmektedir.

Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz