Yeni işe başlayanlar için çok anlamlı bir hediye olacak olan kişiye özel kalem modelleri bu sayfada sizlerle! Kişiye özel olduğu gibi mesleğe özel de kalemler bulabilmeniz mümkün!

Kişiye Özel Kalem
İsme Özel Kalem Modelleri
Her ne kadar teknoloji çağına geçsek de kalemler hala bizim olmazsa olmazlarımız arasında yer almaktadır. Acil bir not almamız gerektiğinde hemen kalemlere sarılır, canımız sıkıldığında stres atmak için kâğıda karalamak için kalem arayışına gireriz. Bu yüzden kalemleri hayatımızdan çıkarttık gibi gözükse de aslında hala hayatımızın bir parçası. Unutmamalıyız ki kalem tutan eller daha da gelişir ve güçlenir. O halde günlük hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen kalemden daha güzel hangi hediye olabilir ki? Özellikle bu kalem kişiye özel kalem ise daha bir güzel olur. İster doğum günlerinde isterseniz herhangi bir özel günde isme özel kalemleri hediye olarak tercih edebilirsiniz. Eğer kalemle çok işi olan bir arkadaşınız veya aile bireyleriniz varsa da kişiye özel kalem hediyesi alabilirsiniz. Yeni işe başlayanlar için çok anlamlı bir hediye olacak olan kişiye özel kalem modelleri bu sayfada sizlerle! Kişiye özel olduğu gibi mesleğe özel de kalemler bulabilmeniz mümkün! Birbirinden farklı ve sıra dışı isme özel kalem çeşitleri gören herkesi çok şaşırtacak. Her bütçeye her zevke uygun tasarlanan isme özel kalemler birine verilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. Sevdiklerinizi mutlu edecek bu anlamlı kalem modellerinden birini almak için daha ne bekliyorsunuz?

HEDiYELİK İSME ÖZEL KALEMLER


kişiye özel kalem

İsme Özel Metal Kutulu Tükenmez Kalem


Birine kalem hediye etmek pek iyi bir fikir gibi gözükmeyebilir. Fakat bu kalem kişiye özel tasarlanmışsa o zaman her şey değişir! Sevdikleriniz için isme özel metal kutulu tükenmez kalem hediye etmek ister misiniz? Hem çok şık hem de çok kullanışlı olan bu tükenmez kalem kişiye özel tasarlanmaktadır. Mavi renkli bu özel kalem şık metal kutuda gönderilmektedir. Hediyenizi sevdiklerinize verdiğinizde daha kutusunu görür görmez vurulacak ve bu hoş hediye için sizlere minnettar olacaktır. Ayrıca kalemin tepesinde dokunmatik ekran başlığı yer almaktadır. Metal gri kutulu siyah renkli kalem gören herkesin dikkatini çekecektir. En özel günlerde en anlamlı hediyeyi veren kişi siz olmak istiyorsanız bu harika kalemi sakın kaçırmayın!

Kişiye Özel Metalik Gümüş Rengi Kalem

Kişiye Özel Metalik Gümüş Rengi Kalem


Sevdiklerinizi hem çok mutlu edecek hem de oldukça anlamlı bir hediye almak ister misiniz? Kişiye özel metalik gümüş rengi kalem ile bu mümkün. Özel silindir kutusu daha içindekini görmeden büyülemeye yetecektir. Kişiye özel tasarlanan bu tükenmez kalem sevdiklerinize verilecek en güzel ve kalıcı hediyelerden bir tanesi. İster yeni başlayan sevgilinize isterseniz de iş arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Gören herkesin bayılacağı bu harika kalem üstelik oldukça uygun fiyatlı! Ayrıca kalemin ve kalem kutusunun üstüne hediye vereceğiniz kişinin ismini yazdırabilmeniz mümkün! İster aynı ismi yazdırın isterseniz de farklı isimler. Ek olarak kalem kutusunun üzerine özel bir tarihi de eklettirebilirsiniz. Harika tasarımlı metalik gümüş renkli tükenmez kalemi sevdiklerinize mutlaka hediye olarak tercih etmelisiniz.

isme özel kalemler

Kişiye Özel Atatürk İmzalı Kalem


Ulu Önderimiz Atatürk’ün bulunduğu her şey farklı bir hava bürünmektedir. Ülkemizi kurtaran yüce kahramanımızın bulunduğu bir kalem kimleri mutlu etmez ki? Kişiye özel Atatürk imzalı kalem sevdiklerinize verilecek hem en özel hem de en anlamlı hediyelerden bir tanesi. Hediye vereceğiniz kişi bu kalemi kullanmaktan büyük bir onur duyacak ve sizlere böyle güzel bir hediye için çok minnettar kalacaktır. Özel tasarımlı Roller kalem kişiye özel olması ile daha da dikkatleri üzerine çekmektedir. Kalemin üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. Özel kutusunda sevdiklerinize yollanacak bu kalem bu zaman kadar ki verdiğiniz en iyi hediye olabilir! Uygun fiyatlı bu özel kalemi sakın kaçırmayın!

Kişiye Özel Kalem ve Defter Seti

Kişiye Özel Kalem ve Defter Seti


Her insanın elinin altında bir kağıt kalem bulunmalıdır. Telefonla konuşulurken önemli notlar alınabilir veya telefonumuz yanımızda olmadığı zaman acil tutmamız gereken hatırlatmalar olabilir. İşte bu yüzden kişiye özel kalem ve defter seti birisine verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer almakta. Kahverengi deri kaplama özel tasarımlı bu defter seti oldukça kullanışlı bir hediye. Mavi renkli tükenmez kalemin tepesinde dokunmatik ekran başlığı yer almaktadır. Kişiye özel bu set sayesinde sevdikleriniz notlarını bu ajandaya alabilecek ve yapması gerekenleri asla unutmayacaktır. Ayrıca defter ve kalemin üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. Kişiye özel kalem ve defter seti bu yıla damgasını vuracak! Uygun fiyatlı çok anlamlı bu seti sakın kaçırmayın!

kişiye özel kalem

Şık Kutuda İsme Özel 2'li Beyaz Kalem Seti


Kişiye özel tasarlanan kalem setini kim istemez ki? Gören herkesin dikkatini çekecek olan şık kutuda isme özel 2’li beyaz kalem seti sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi. Set içerisinde 1 adet Roller Kalem ve 1 adet tükenmez kalem yer almaktadır. Siyah şık kutusunun içerisinde 2 adet beyaz renkli olan bu kalemler yeni işe başlayan tanıdıklarınız için iyi bir hediye alternatifi olabilir. Hediyenizi daha da anlamlı kılmak için kalemlerin üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazabilirsiniz. Herkesin beğenebileceği bu özel hediyeyi almaktan sakın çekinmeyin. Sevdikleriniz bu kalem ile en güzel notlarını alırken sizleri de yâd etmeyi ihmal etmeyecektir. Özel fiyatlı beyaz kalem setini sakın kaçırmayın!

İsme Özel Deri Kutuda 2'li Kalem Seti

İsme Özel Deri Kutuda 2'li Kalem Seti


Sevdiklerinize hem çok özel hem de çok anlamlı bir hediye etmek istiyorsanız sizin için harika bir önerimiz var. İsme özel deri kutuda 2’li kalem seti sevdiklerinize verilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. Set içerisinde 1 adet Roller Kalem ve 1 Adet mavi yazan tükenmez kalem yer almaktadır. Şık kutu içerisinde yer alan bu iki kalem daha kutusuyla görenlerin dikkatini çekmeyi başaracaktır. İster yeni işe başlayan tanıdıklarınıza isterseniz de iş arkadaşlarınıza bu özel hediyeyi tercih edebilirsiniz. Hediyenizi daha özel ve anlamlı kılmak için kalemlerin üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabilmeniz mümkün. Hediye edeceğiniz kişi kendisine özel tasarlanan bu hediyeyi gördüğünde oldukça mutlu olacaktır. Bu inanılmaz kalem setini sevdiklerinizden sakın esirgemeyin!

kişiye özel kalemler

Kişiye Özel 4'lü Hediye Seti


Sevdiklerinize en özel günlerde tercih etmek için hediye arayışı içerisinde misiniz? O zaman sizleri bu düşünceden kurtaracak harika bir hediye setimiz var! Kişiye özel 4’lü hediye seti içerisinde yok yok! Herkesin sahip olmak istediği bu set içerisinde; 1 adet isme özel tükenmez kalem, 1 Adet isme özel deri kaplı kredi kartlık & kartvizitlik, 1 adet isme özel anahtarlık,1 adet İsme özel defter yer almaktadır. Kartvizitlik içerisine yaklaşık 10-15 adet kartvizit sığabilmektedir. Bu hediye seti sayesinde bir taşla 4 kuş vurmuş olacaksınız. Ahşap renkli bu özel hediye setindeki her bir hediyenin üstüne hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. Hem çok kullanışlı hem de çok anlamlı bu özel hediyeyi sakın kaçırmayın!

kişiye özel kalemler

Kişiye Özel Prestijli Hediye Seti


Sevdikleriniz için çok prestijli bir hediye almak ister misiniz? Kişiye özel prestijli hediye seti hem çok havalı hem de çok kullanışlı! Hediye setin içerisinde kişiye özel bir adet anahtarlık, bir adet kartvizitlik ve bir adet tükenmez kalem yer almaktadır. Her bir ürün deriden yapılma dama deseni ile kaplanmıştır. Gören herkesin dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacak bu set, sevdiklerinizin de oldukça hoşuna gidecektir. Her özel günde verilebilecek en kullanışlı hediyelerden olan bu set üstelik oldukça uygun fiyatlı! Mağaza mağaza gezmeden sadece birkaç tıkla satın alabileceğiniz bu prestijli hediyeyi almak için daha ne bekliyorsunuz? Özel şık kutusunda yollanacak bu hediye sevdiklerinizi çok mutlu edecek!

avukat kalemi

Avukatlara Hediye İsme Özel Deri Kutulu Kalem


Avukatlar gerçekten çok zor bir iş yapmaktadır. Savundukları kişileri çok iyi savunmaları gerekir ve bunun stresi ile yaşarlar. Çok hassas teraziye sahip olan avukatların en ufak bir hata dahi yapmaması gerekmektedir. Çünkü yapabileceği ufak bir hata bir kişinin kaderini değiştirebilir. Müşterilerini çok iyi tanımak zorunda olan bir avukat yanında bir kalem mutlaka bulunması gerekmektedir. Avukatlara hediye isme özel deri kutulu kalem, her avukatın sahip olması gereken türden bir ürün. Şık mıknatıslı deri kutu içerisinde yer alan bu kalem, mavi renk tükenmez kalemdir. Şık kutusunun dış kısmında avukatlık mesleğini temsil eden terazi gibi figürler yer almaktadır. Hediye kutusunun ve kalemin üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabilmeniz mümkün. Oldukça kullanışlı ve anlamlı olan bu kalemi avukat sevdiklerinize mutlaka hediye olarak tercih etmelisiniz.

erkeğe hediye seti

Erkeğe İsme Özel Ofis Hediye Seti


Sevgiliniz, erkek arkadaşınız veya iş arkadaşınız için kullanışlı bir hediye almak ister misiniz? Bu hediye setinin içinde yok yok! Erkeğe isme özel ofis hediye seti içerisinde; 1 Adet isme özel metal tükenmez kalem, 1 Adet 16 GB depolama alanına sahip harici USB Bellek ve 1 Adet İsme özel deri kartvizitlik yer almaktadır. Kartvizitlik ortalama 10-15 adet kartlık kapasiteye sahiptir. Erkeklerin en çok tercih ettiği renk siyah, bu ofis setine çok ama çok yakışmaktadır. Şık tasarımlı siyah kutu içerisinde yollanan bu set gören herkesin çok beğenisini kazanacak ve tüm dikkatleri üzerine çekecektir. Uygun fiyatlı bu özel ürünü sevdiklerinize alarak bir taşla üç kuş vurmuş olacaksınız. 

isme özel kalem

İsme Özel Beyaz Kutulu 2’li Kalem Seti


Sevdiklerinizi çok mutlu edecek harika bir ürün ile karşınızdayız! İsme özel beyaz kutulu 2’li kalem seti hem çok kullanışlı hem de çok anlamlı! Beyazın asaletini üzerinde taşıyan bu kalem seti bir adet tükenmez ve bir adet uçlu kalemden oluşmaktadır. Özel tasarımlı kutu üzerine hediye vereceğiniz kişiye notunuzu yazdırabilirsiniz ve ayrıca hediye vereceğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. Özel şık tasarımlı bu kalem seti ile sevdikleriniz en güzel notlarını alabilecek. Uygun fiyatlı bu özel ürünü sakın kaçırmayın!

kişiye özel kalem

İç Mimarlara Özel Hediye Kalem


İç mimarları yakından ilgilendirecek çok özel bir hediyemiz var! İç mimarlara özel hediye kalem hem çok şık hem de çok kullanışlı! Metal gri renkli özel kutusunda yer alan mavi tükenmez kalem gören herkesin dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacaktır. Kutu üzerine ve kalem üzerine hediye edeceğiniz kişinin isimlerini yazdırabilirsiniz. Ayrıca kutu üzerine iş yerinin ismini yazdırabilirsiniz. Şık tasarımlı kutu üzerinde iç mimarlara özel figürler yer almaktadır. Her türlü özel günde tercih edebileceğiniz bu anlamlı hediye iç mimar tanıdıklarınızı çok ama çok mutlu edecek. Uygun fiyatlı bu özel ürünü iç mimar sevdiklerinize mutlaka hediye olarak tercih etmelisiniz!

Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz