Şimdiki DIY projemiz kemerden vintage kamera askısı yapımı! Evde bulunan babanızın eski kemerini bir kamera askısı olarak değerlendirebilirsiniz!

Deri kemerden fotoğraf makinesi askısı yapmak
Son zamanlarda retro, vintage tarzlar oldukça moda! Eskiye dönen moda kendini her yerde gösteriyor! Devir annelerimizin, babalarımızın gençlik dönemi! Yani evde bulduğunuz eski şeyleri sakın atmayın! Çünkü onlardan harika DIY projeleri ortaya çıkartacağız! Şimdiki DIY projemiz kemerden vintage kamera askısı yapımı! Evde bulunan babanızın eski kemerini bir kamera askısı olarak değerlendirebilirsiniz! Kendinize fotoğraf makinesi kayışı arıyorsanız bu proje tam da sizlere göre! Vintage kemer askılık gören herkesin oldukça beğenisini kazanacağı kesin! Evde bulunan basit malzemeler ile bu proje sonund aharika bir iş çıkartacağınızı garanti ediyoruz! Öyleyse sözü daha fazla zuatmadan kemerden vintage kamera askısı nasıl yapılır, hep birlikte görelim!

KEMERDEN VINTAGE KAMERA ASKISI İÇİN MALZEMELER


• Boyuta bağlı olarak bir veya iki kemer. Kemer için uygun uzunluğu ölçebilmek için omzunuzun etrafına sarın ve rahat gelecek uzunluğu kendinize göre belirleyin! (İstediğimiz uzunluğu elde etmek için iki kayış kullandık ancak yeterli uzunluğa sahip bir kemer bulabilirsiniz. Bunu yaparsanız kemerin omuz ucuna toka bırakabilir ve ayarlanabilir bir özelliğe sahip olabilirsiniz.)
• Çoğu zanaat ve dikiş mağazasında bulunan bir deri yumruk . 
• Makas ve çekiç 
• Kamera askısı kancalarına uyacak kadar küçük, güçlü malzeme. 
• Bant
• Ölçüm Perçinleri


KEMERDEN VINTAGE KAMERA ASKISI YAPILIŞI

Kayış veya kayışlarınızı ölçün ve uygun boyuta gelene kadar kesin. Eğer iki kemer birden kullanıyorsanız, iki kemerin uçlarını kesip ne kadar çakıştığını kontrol edin! Deri yumruk kullanarak kemer üzerinde 4 adet delik delin. Perçinlerin deliklerin içine rahatça oturmasını istiyorsanız, uygun ebatlı zımbayı kullanın. Eğer bu işlemi daha önce yapmadıysanız kemerinizin ziyan olmaması için hurda deriler üzerinde pratik yapmanız daha faydalı olacaktır! Ardından deri üzerine bindirin, perçinleri deliğe kaydırın ve sert bir yüzeyi kullanarak perçinleri çekiçleyerek iki parçayı birbirine sabitleyin. Kameraya bağlantı için, deri uçları birbirine bağlayın ve vintage kamera askısı hazır! Her kameranın farklı bağlantısı olduğu için kendi kameranıza göre ayarlama yapın! 

Ellerinize sağlık!
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz