Yılbaşı hediyesi olarak öğretmen için hediye fikirlerimiz arasından seçim yaparak öğretmeninize güzel bir yeni yıl hediyesi alabilir ya da kendi fikrinizi yaratabilirsiniz.

öğretmene yeni yıl hediyesi
Öğretmenlerimiz bizim için çok değerlidir. Hayatımızı şekillendirmemizde ve gelecekte iyi bir meslek sahibi olmamızda bize kattıklarıyla öğretmenlerimiz ilk sıradaki kişiler olacaktır. İster öğrencilik yaşamımız devam ediyor olsun, ister mezun olalım bazı öğretmenlerin bıraktığı iz asla silinmez. Öğretmenler gününde ya da öğretmeniniz için daha özel bir gün olan yılbaşı gibi bir günde ona alacağınız hediyeyle gönlünü alabilirsiniz. Bayan öğretmenlere alınabilecek hediyeler daha çokken erkek öğretmene hediye seçmek biraz daha kısıtlı bir alana girmenize sebebiyet verecektir. Bu anlamda erkek öğretmene ne hediye alınır? sorusu, öğretmenine hediye almak isteyenler için sıkça dile getirilen bir sorudur. öğretmene yılbaşı hediyesi mi alacaksınız? Yoksa öğretmenler gününü mü kutlayacaksınız? Bu ikisi için farklı hediye alternatifleri arasından seçim yapabilirsiniz. Öğretmeninize hediye seçerken dikkat edeceğiniz ilk nokta bütçeniz olmalıdır. Elinizdeki bütçeyle öğretmeninizin seveceği ve beğenerek kullanacağı bir hediye almak son derece önemlidir. Öğretmen için hediye fikirleri arasından seçim yaparak öğretmeninize güzel bir hediye alabilir ya da kendi fikrinizi yaratabilirsiniz. 

Yılbaşı Kupa Bardağı İsme Özel

öğretmenler için yılbaşı hediyesi
fiyatını öğren
Öğretmeninize hediye seçerken dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta da öğretmeninizin hoşlanacağı bir hediye almaktır. Aksi durumda hediyeniz işlevsel olmayacak ve bir çekmecenin içerisinde kaybolup gidecektir. Öğretmeninizin zevklerini eğer iyi analiz etmişseniz ideal bir hediye seçmeniz söz konusu olacaktır. Bu konuda sınıfça karar vererek para toplayıp bir hediye almayı da düşünebilirsiniz. İşte size öğretmeniniz için satın alabileceğiniz birkaç hediye alternatifi. Bu alternatifler arasından öğretmeninizin beğeneceğini düşündüğünüz hediyeyi seçebilirsiniz. 


Bunu mu Demek İstediniz Öğretmen Kupası


öğretmene yılbaşı hediyesi ne alınır
fiyatını öğren
Öğretmenlerimizin bizler için verdikleri hiçbir şeyle ölçülemez. Özel günlerde onlara alacağımız minik ama anlamlı hediyelerle bize kattıkları için küçük de olsa bir teşekkür etme fırsatına sahip oluruz. Öğretmenler için zeki bir hediye almak isteyenler için tasarlanan bunu mu demek istediniz öğretmen kupası öğretmene alınacak hediyeler içerisinde farklılığıyla ön plana çıkmaktadır. Erkek öğretmene yılbaşı hediyesi olarak alınabileceği gibi özel günlerde de rahatlıkla hediye edilebilir. Çok ince düşünülmüş olan bu hediye adeta bir proje niteliğine sahiptir. Öğretmenine sıra dışı bir sürpriz yapmak isteyenler için idealdir. Bu kupa bardak tıpkı Google’a yazıyormuşsunuz gibi bir arama cümlesinin yazıldığı ve altta çeşitli resimlerle öğretmeninizin isminin çıktığı bir konsept olarak tasarlanmıştır. Arama cümlesine örneğini yılın en iyi öğretmeni yazdığınızda arama sonuçlarında bunu mu demek istediniz ibaresiyle birlikte öğretmeninizin ismi yazacaktır. 
öğretmene alınabilecek yılbaşı hediyeleri
fiyatını öğren
31 Aralık öğretmene alınabilecek yılbaşı hediyeleri arasında farklı olmasıyla dikkat çeken bu hediye kişiye özel olarak hazırlanmasıyla da öğretmeninizin kalbini kazanmanızı sağlayacaktır. Erkek öğretmene hediye fikirleri arayışında olanlar için seçilen bu hediye konsepti hem üzerindeki mesajlarla öğretmeninizi yüceltmenize yardımcı olacak hem de kahvesini veya çayını yudumlayacağı bir kupaya sahip olmasını sağlayacaktır. Bu yönüyle işlevsel bir hediye olan bunu mu demek istediniz öğretmen kupasının üzerine basılacak olan resimler 40 ile 80 derecede yıkamalara dayanıklıdır. Porselen olan kupanın beyaz ve sihirli olmak üzere iki farklı seçeneği mevcuttur. 

Atatürk Temalı PowerBank

öğretmene yılbaşı hediyesi
fiyatını öğren
Öğretmenlerimize hediye seçmek başlı başına bir sorundur. Özellikle öğretmene yılbaşı hediyesi ne hediye alınır? sorusu öğrencilerin merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Yıl boyunca yılbaşı ve özel günlerde öğretmenlerimize alacağımız çeşitli hediyeler için karar vermek ve bütçemizi denkleştirmek ciddi bir mesele haline gelmektedir.  Kadın veya erkek öğretmene hediye almak için birçok farklı tercih bulunmaktadır. Bu tercihler arasında yapacağınız seçimlerle öğretmeninizin gönlünü kazanabileceğiniz hoş bir hediye bulabilirsiniz. Başöğretmenimiz olan Atatürk’ün yer aldığı bir hediyeyi öğretmenlerimize vererek onların en özel günlerinde duygu dolu anlar yaşamalarını sağlayabiliriz. Üzerinde Atatürk’ün siluetinin ve imzasının bulunduğu bu PowerBank sayesinde öğretmeninizin hem telefon şarj sorununu ortadan kaldıracak hem de ona şık bir hediye vermiş olacaksınız. 
öğretmene yeni yıl çikolatası

fiyatını öğren
PowerBank’in üzerinde Atatürk’ün “Bütün Ümidim Gençliktir” özdeyişi yer almaktadır. Özel günlerde alacağınız bu hediye öğretmene hem yılbaşı hediyesi hem de doğum günü hediyesi olarak verilebileceği gibi öğretmenler günü, bayramlar ve yeni yılda da hediye edilebilir. Siyah üzerine beyaz yazılı Powerbank harici şarj cihazı olarak kullanılmaktadır. Kutu içerisinde gönderilen ürün 1 adet bağlantı kablosu ve 1 adet Powerbank’ten oluşmaktadır. Samsung, iPhone ve LG model telefonlarda sorunsuz olarak çalışan Powerbank, 8 bin mAh güce sahiptir. Powerbank’in ölçüleri ise 9 x 5 x 2,2 santimetre ebatlarındadır. Üzerine Lazer baskı teknolojisiyle yazılmış olan mesajlar ve resim silinmeyecek özelliktedir. 

Öğretmenlere Hediye Beyaz Kutuda Kalem Seti

öğretmenler için yılbaşı hediyeleri
fiyatını öğren
Öğretmenimize verilecek en ideal hediyeler arasında kalemler gelmektedir. Bir öğretmenin gün içerisinde en fazla kullandığı kırtasiye malzemeleri arasında başı kalem çekmektedir. Öğretmenlere hediye almak isteyenler için oldukça şık bir hediye olan kalem setini diğer kalemlerden ayıran ön önemli özelliği ise kişiye özel olmasıdır. Özel beyaz kutusu içerisinde sunulan kalem seti iki adet farklı kalemden oluşmaktadır. Bayan veya erkek öğretmene hediye fikirleri arasında özel bir yere sahip olan kalem setinin kutusu üzerine öğretmeniniz için dilediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz. Bir öğretmen masası ve ders anlatan bir öğretmen figürünün yer aldığı kutu üzerinde aynı zamanda öğretmeninizin ismi yer alacaktır. Uygun fiyatıyla sunulan bu hediye de öğretmeninizin ismi sadece kutu üzerinde değil iki adet kalemin üzerinde de bulunmaktadır. Şık kutusunda gönderilen kalem setinin içserisinde iki adet üstten basmalı kalem yer alır. Kalemlerden bir tanesi kurşun diğeri ise tükenmez kalemdir. Kutunun ebatları ise 16 x 5 x 2,5 santimetredir. Beyaz kutusunda sunulan bu hoş hediye öğretmeniniz tarafından oldukça beğenilecek ve en özel günlerde kullanılacaktır. 

Öğretmenlere Özel Esprili Hediye Sepeti

öğretmene yılbaşı hediyeleri
fiyatını öğren
Öğretmeninizi gülümsetmek ve ona muzip bir sürpriz mi yapmak istiyorsunuz? İşte bu hediye tam size göre. Yılbaşında öğretmene ne hediye alınır? diye soran öğrenciler için en ideal hediyelerden birisi öğretmenlere özel esprili hediye sepeti olacaktır. Oldukça şık bir sepet içerisinde sunulan hediye, öğretmene yılbaşı hediyesi hediyesi olarak verilebileceği gibi yılbaşı ve özel günlerde de rahatlıkla hediye edilebilir. Öğretmenlerin yıllar boyunca söylediği, öğrencilerin akıllarında kalan sözler esprili bir şekilde sepetin içerisinde yer alan ürünlerin üzerine yazılmıştır. Bu esprili sözlerden başka öğretmeniniz için güzel bir mesaj ve öğretmeninizin ismini bu ürünlerin üzerine yazdırabilir, sepetinizi kişiye özel hale getirebilirsiniz. Oldukça keyifli bir hediye olan özel esprili hediye sepeti, fiyonklu hasır sepet içerisinde çeşitli hediyeler biçiminde hazırlanmıştır. 
öğretmen için yılbaşı hediyeleri
fiyatını öğren
Öğretmenine hediye almak isteyenler için ideal olan bu sepet içerisinde kitap ayracı, kupa bardak, anahtarlık, taş bardak altlığı ve içerisinde rengarenk şekerleme drajelerin bulunduğu minik bir şişe bulunmaktadır. ürünlerin üzerinde; Evladım geç yerine, Oğlum önüne dön, Dinleseydin kafan nerede?, Anlamayan varsa sorsun gibi yıllar içerisinde öğretmenlerimizden duyduğumuz sözcükler yer almaktadır. Sepet içerisindeki tüm ürünler isme özel hazırlanacaktır. Öğretmeniniz için alacağınız bu esprili hediye onun gönlünü kazanacak ve yüzünde hoş bir gülümseme oluşturacaktır. 

Öğretmene Hediye Çakmak

yılbaşı için öğretmene hediye
fiyatını öğren
Öğretmenim için ne hediye alabilirim? Diye soranlar için en ideal hediyelerden bir tanesi isme özel olarak hazırlanmış olan çakmak olacaktır. Erkek öğretmene hediye olarak verilebilecek bu şık çakmakla en özel günümüzde öğretmenlerimizi mutlu edebilir, onları ne kadar düşündüğümüzü gösterebiliriz. Öğretmenlerimiz hayatımızdaki en önemli kişiler arasında yer almaktadır. Uzun yıllar boyunca temas etmemizin yanı sıra hayatımıza yön verme noktasında sonsuz emeklere sahip olan öğretmenlerimizi hayatımız boyunca asla unutmayız. Öğretmenlerimizin de bizi unutmaması için onlara vereceğimiz hoş hediyelerle, bizim için sarf ettikleri emekler için onlara teşekkür edebiliriz. Erkek öğretmen için hediye fikirleri bulmak bayan öğretmenlere göre daha zordur. Erkek öğretmenimiz için alacağımız bu kişiselleştirilmiş çakmak hediyesinin üzerinde öğretmenimizin ismi yazacaktır. Aynı zamanda çakmağın üzerine bir mesaj da ekleyerek öğretmenimize duygularımızı anlatabiliriz. Uygun fiyatlı bir hediye olmasıyla ön plana çıkan öğretmene hediye çakmak, erkek öğretmene alınacak hediyeler arasında şıklığıyla göz doldurmaktadır. 
bayan öğretmene yılbaşı hediyesi
fiyatını öğren
Erkek öğretmene yılbaşı hediyesi olarak verilebileceği gibi kişiselleştirilmiş çakmağı yılbaşı ve tüm özel günlerde de rahatlıkla satın alabilirsiniz. Alacağınız hediyenin çap ve hacim bakımından büyük olmasından ziyade öğretmeninizi ne denli düşündüğünüz her zaman daha ön planda olacaktır. Hediyenin kişiye özel olması sık kaybedilen çakmakların kaybolmaması bakımından da önemlidir. 4.5 x 7.5 santimetre ebatlara sahip olan çakmak metal olarak üretilmiştir. Çakmak üzerinde yer alan kişiselleştirilmiş alanın boyutları ise 3 x 6,5 santimetredir. Ürünün üzerine uygulanan süblimasyon tekniği ile yazılar silinmeden uzun süre boyunca dayanacaktır. Öğretmeniniz için alacağınız bu şık hediye sayesinde onun yüzünü güldürecek ve özel gününde onu çok mutlu edeceksiniz. 

Atatürk Temalı Dekoratif Taş Süsü

öğretmene yılbaşı hediyesi ne alınır
fiyatını öğren
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan ulu önder Atatürk aynı zamanda baş öğretmen olarak, öğretmenlerimizin feyz aldığı değerli bir şahsiyettir. Öğretmenlerimize hediye seçerken alacağımız Atatürk temalı hediyeler onları ayrıca mutlu edecektir. Atatürk sevgisinin bizlere aşılanmasında ailemiz kadar öğretmenlerimizin de payı oldukça fazladır. Bu nedenle öğretmenlerimiz için hediye düşünürken tercih edebileceğimiz hediyeler arasında Atatürk temalı dekoratif taş süs ideal hediyelerden birisi olacaktır. Yılbaşı hediyesi olarak öğretmene ne hediye alınır? diye düşünen öğrencilerin çekinmeden tercih edebilecekleri bu hediye üzerinde Atatürk’ün resmi bulunmaktadır. Taş süs üzerine yazdıracağınız sözü ise tamamıyla siz belirleyebilir, bu alana Atatürk’e ait özlü bir söz yazdırabileceğiniz gibi öğretmeninizi duygulandıracak farklı bir söz de yazdırabilirsiniz. Öğretmenleri mutlu edebilmenin yolu onlara idol aldıkları bir kişiye ait bir hediye vermektir. 
öğretmene alınabilecek yılbaşı hediyesi
fiyatını öğren
Bu sayede başarılarını onurlandırmış olacağınız öğretmeniniz sevdiği bir lider ve baş öğretmen olan Atatürk figürü sayesinde hediyenizi çok beğenecektir. Öğretmene yılbaşı hediyesi olarak alınabilecek en güzel hediyelerden birisi olan dekoratif taş süs öğretmeninizin masası üzerinde oldukça şık görünecektir. Makul fiyatıyla öğrenci bütçenizi sarsmadan rahatlıkla alabileceğiniz bu hediye ile öğretmenlerinizi en özel günlerinde mutlu edeceksiniz. Dünya üzerinde pek az lider için Atatürk’e beslenen sevgi gibi bir sevgi beslenebilir. Bu sevgiyi yüreğinde hisseden öğretmenleriniz için alacağınız Atatürk temalı bir hediye ile öğretmeninize eğitimin bir neferi olduğu ve verdiği sayısız emekleri dolayısıyla teşekkür etmiş olacaksınız. 15 x 20 santimetre ebatlara sahip olan Atatürk temalı dekoratif taş süs yeşil bir renge sahiptir. 
öğretmene alınabilecek yılbaşı hediyeleri
fiyatını öğren
Doğal taş ile hazırlanan hediyenin sert plastik destek ayakları bulunmaktadır. Bu sayede masa ya da düz bir zemin üzerinde rahatlıkla durabilir. Öğretmeniniz için seçtiğiniz bu hediye ile onun kalbini kazanacak ve en özel gününde onu çok mutlu etmiş olacaksınız. Öğretmeniniz bu hediyenizi uzun yıllar boyunca saklayacak ve her baktığında sizi hatırlayacaktır. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz